Nytt fra regionene

Nytt fra Rogaland

2023 går mot slutten og vi kan se tilbake på mange kjekke aktiviteter og opplevelser sammen med medlemmene våre. Aktivitetshelgen i Stavanger der foreningen i Rogaland var vertskapet, bestod av noen innholdsrike dager med varierte aktiviteter. Ellers har vi det siste halvåret arrangert sensommerfest på Mosterøy, stafett for livet på Karmøy, klatring i både nordfylket og sørfylket, turer, morgensvømming, ukentlig yoga, julefest på Snurrevarden Gård på Karmøy med grøt, gløgg, pynting av pepperkaker, hestekjøring og møte med fjøsnissen samt forestillingen Svartnissen i Sola kulturhus med grøt og saft.

Årets siste arrangement (utenom den ukentlige yogaen) blir julebingo i Stavanger med pepperkaker, gløgg og flotte premier.

Å skape fellesskap gjennom gode møter er en av våre målsettinger. Det synes vi at halvåret har vist at vi får til. Takk til deg som kommer, selv om det kan være vanskelig å ta det første steget. Takk til dere som blir en del av fellesskapet vårt, vi er alle viktige brikker for å skape trygge og gode samlinger.

Vi ser for oss at 2024 blir et år med minst like mye aktivitet som 2023. Yoga vil fortsette ukentlig. Det blir klatring i Haugesund 18. januar og 17. februar. Det blir bowling i Stavanger 7. januar. Turer i Sandvedparken med noe å bite i fra Parkkafeen har vi planlagt 20. januar, 15. mars og 10. mai.

Det vil også bli turer i Stavanger og nordfylket som vi kommer tilbake til. Det samme gjelder arrangement som kino, bingo og bowling. Vi planlegger i tillegg en nyttårssamling for voksne. I tillegg til dette vil det komme tilbud om konserter og revy etter et gledelig tilskudd fra Dam-stiftelsen.

Årsmøtet i region Rogaland vil finne sted på Tjensvoll bydelshus mandag 19. februar. Mer info kommer på nyåret.

Region Rogaland er også i planleggingsfasen av Hjernesvustmai24. Vi ønsker å markere oss som forening for å skape mer fokus på hjernesvulst og viktigst av alt, vi ønsker å bidra til innsamlingsaksjonen der pengene går til forskning. Vi ser for oss en aktiv vårmåned med flaskepantaksjon, samling med perleverksted, selge gråsløyfer og kanskje en bingo med basar. Vi håper på stort engasjement i kampen for nye, bedre og er effektive behandlingsmetoder mot hjernesvulst!

Nå står julehøytiden foran oss. Vi ønsker alle våre medlemmer en fin og fredelig desember måned. Til slutt en påminning, våre aktiviteter blir publisert på fb siden «HSF Hjernesvulstforeningen Rogaland». Be om medlemskap, så får du all informasjon om hva som skjer i Rogaland fortløpende. Vi snakkes!

Hilsen styret i Rogaland