Jubileum
Region Midt-Norge:

Variert feiring på tiårsjubileet

Lørdag 4. november arrangerte Midt-Norge jubileumsfest for å feire tiårsjubileet til regionlaget. Arrangementet startet klokken 12, da var det oppmøte for de som skulle på aktiviteter. Aktivitetene man kunne velge mellom var Pirbadet, minigolf på Trondheim Camping og bowling på Dora. Jon og Åse hadde aldri bowlet før, og jublet da de fikk strike.

Etter aktivitetene samlet vi oss på hotellet før middag. Der var det mulig å perle «fuck braintumours»-armbånd som selges på Jeghjelperhjerne.no, og det ble perlet 60 armbånd. Både store og små fikk perlet seg egne armbånd også.

Pål Oraug, leder av Hjernesvulstforeningen, åpnet festen med et stev, akkompagnert av musikerne. Pål ledet oss godt gjennom kvelden og det var en fin feiring med totalt 45 deltakere. I løpet av kvelden fikk Jon og Marit som var med å starte regionlaget i 2013 blomster, samt at Jon fortalte om foreningens stiftelse. Marit informerte om Vardesenteret og alle tilbud de har til rammede og familier med hjernesvulst. Elisabeth Sandvik informerte om HSF Ungs arbeid i foreningen. Det var flere ungdommer til stede og mindre barn. Barna var med å perle og under middagen var det ordnet med tegnesaker til dem, samt at alle barna fikk hver sin adventskalender i premie.

På vegne av Hjernesvulstforeningen overrakte Pål blomster og Bamsemums til Midt-Norge. I tillegg til at regionlaget fylte år, så ble det også markert at regionlagsleder Anne Marie ble 70 år 14. september og hun mottok blomster og gavekort fra Hjernesvulstfamilien.

Se fler bilder fra jubileet i bildekarusellen: