Hjernesvulstforeningen

HSF Ung

Den siste perioden har det skjedd mye spennende i Hjernesvulstforeningen

Elizabeth Ledal

Det har vært arrangert perleverksted i Sandefjord, aktivitetshelg for barn, unge og ungdom i Stavanger, samt mestringskurs og pårørendesamling på Gardermoen. I tillegg fortalte Elisabeth Sandvik om HSF Ung under Region Midt-Norges jubileumsfest og holdt et miniperleverksted hvor det ble perlet mange armbånd.

Perleverkstedet i Sandefjord var et hyggelig arrangement. Deltakerne spiste pizza, hørte på musikk og perlet «fuck braintumours»-armbånd. Det ble perlet flere armbånd som skal selges til inntekt for forskning på hjernesvulster og vi håper vi kan få til enda flere perleverksteder til neste år.

Aktivitetshelgen i Stavanger ble en stor suksess. Det var en stor spredning i alder på deltakerne og vi er svært fornøyde med at aktivitetshelgen har nådd så bredt ut dette året. Vi ser stort frem til å begynne planleggingen av neste års aktivitetshelg og håper det blir en like bra helg.

Mestringskurs og pårørendesamling var en stor suksess i år. Styringsgruppen i HSF Ung er veldig glad og stolt over at det var så mange unge pårørende og rammede som deltok på kursene. Vi fikk også mange nye tanker og ideer av de som deltok på pårørendesamlingen, og dette er ting vi skal ta med oss i det videre arbeidet med et tilbud for de unge i foreningen.

Likepersoner med erfaring som unge pårørende:

  • Elisabeth Sandvik

  • Marianne Sandvik

  • Elizabeth Ledal.

Min hjernesak

er den yngre generasjonen som gjerne ikke har den høyeste stemmen, uansett om de er selv rammet eller er pårørende. Jeg har et sterkt ønske om denne gruppen skal bli både hørt, sett og bli godt ivaretatt. Hvordan kan vi få dette til?

Sandra Sigurjonsdottir,
styremedlem i regionlag Vest