Nytt fra regionene

Vest

Etter suksessen i fjor med Putti Plutti Pott ønsker vi å invitere dere til å bli med på et av barnas favoritter Kokosbananas – Det store showet, skrevet av Rolf Magne Golten Andersen.

Forestillingen er søndag 27. oktober klokken 12.30! Vi har reservert billetter på de beste plassene på Ole Bull Scene. For at vi skal kunne holde av disse billettene, må vi ha tilbakemelding innen 27. juni (ved ev. avbestilling må billett betales i sin helhet). Vi vet det er vanskelig å planlegge så langt frem i tid, men setter du av datoen allerede nå så unngår du «kollisjon» med andre ting du planlegger.

Kokosbananas er en liten oppfinner som bor sammen med Mamma Banana, Pappa Kokos og lillesøsteren Baby Koko. I oppfinnerskuret sitt lager Kokosbananas de villeste oppfinnelser, noe som alltid får ham opp i rare og komiske situasjoner. Rolf Magne har skrevet både lyd- og papirbøkene om Kokosbananas, og er også den som gir liv til de karakteristiske stemmene. I dette showet inviteres publikum med inn i Kokosbananas-fortellingene som bobler av lek og rare påfunn. Og så er det vel ikke et Kokosbananas-show om det ikke dukker opp en oppfinnelse eller to!

Passer fra tre til ni år, men gøy for storesøsken, foreldre og besteforeldre også!

Kokosbananas – Det store showet

Dato: 7. oktober 2024

Klokkeslett: 12.30

Sted: Ole Bull Scene, Bergen sentrum