Hjernesvulstforeningen

Aktivitetshelg for barn og ungdom

For tredje året på rad samles barn og ungdom sammen med foresatte til lek, moro og utfordringer som gir den gode mestringsfølelsen.

Glimt fra «Smakfulle event» .

Som vanlig er alle som er rammet  av eller pårørende til noen med  hjernesvulst i målgruppen. I år er det Hjernesvulstforeningen sentralt i samarbeid med HSF Ung som er ansvarlig for arrangementet som har utgangspunkt på Quality Airport Hotel Gardermoen, fredag 11.–søndag 13. oktober.

Det meste av innholdet er klart og godbiter som Vitenshow med Stian Sandø og Dennis Siva Lie, populære aktiviteter hos «Smakfulle Event» på Lillestrøm og boblefotball er på programmet. I tillegg blir det alternative aktiviteter, både på dagtid, ettermiddag og kveld som tilpasses ulike aldre og interesser.

Vi satser på at dette skal bli et attraktivt opplegg som både engasjerer og utfordrer i alle aldersgrupper. Flere av aktivitetene krever samarbeid og på den måten tilrettelagt for å bli bedre kjent og kanskje utvikles vennskap under oppholdet.

Vi håper og tror opplegget skal gi brede smil og gnistrende øyne hos store og små, ja mestringsfølelse.

Vi setter også i år en maksgrense på ca. 40 (totalt både unge og foresatte) slik at vi kan ha mulighet til å bli godt kjent med hverandre og kose oss i et fint fellesskap. Alle under 18 år skal ha med seg foresatt.

Invitasjon og informasjon publiseres tidlig i juni med påmelding fra 17. juni til 20.august. Hvis det er stor interesse foretar vi et utvalg slik at det blir en fordeling mellom rammede, pårørende og alder. Det er mulig for flere i familier til å delta, for eksempel søsken) Det vil uansett være lurt å melde seg på så snart som mulig.

Vi i arrangørgruppa gleder oss.