Leder

Redaktøren har ordet

Rolf J. Ledal

Kjære leser, endelig er et nytt nummer av Hjerne Det! ute.

Som du sikkert har lagt merke til allerede, så har det skjedd forandringer med bladet. Størrelsen er økt, noe som gir plass til større skrift og økt lesbarhet. Fargebruken er endret, de livsglade og friske fargene som inngår i foreningens logo brukes i større grad i bladet. De forrige utgavers duse og høstpregede farger er borte, nå er det vår og livsglede i fargevalget, hele året.

Opplagstallet er også økt. Det er foreningens mål å nå ut til alle landets små og store kroker hvor det fins mennesker med hjernesvulst eller pårørende til disse. Gjennom våre dyktige likepersoner, kontaktpersoner på sykehus, Kreftforeningens lokale kontorer og kreftkoordinatorer i kommunene, vil bladet bli distribuert til mange nøkkelpunkt i vårt geografiske nettverk.

Blant denne utgavens artikler er det en stor spredning i tema, som vanlig. Her finnes det stoff fra lokallagene og fagartikler. Her finnes det også en artikkel om viktigheten av å verve medlemmer, spesielt familiemedlemskap som ikke koster en vanlig familie noe ekstra, snarere tvert imot, og som også gir foreningen større inntekter og grunnlag for bedret kreftomsorg.

I løpet av høsten har også foreningen vært profilert på en annen måte enn tidligere. Gjennom bilag til Dagbladet i september og en rekke blogginnlegg på har vi forsøkt å nå ut til enda flere. Har du ennå ikke sett disse, så anbefales det at du legger turen innom dette nettstedet og leser det vi har skrevet og andre relevante artikler om epilepsi og øvrige nevrologiske tilstander.

Neste nummer blir et temanummer viet det å få flere hjerner i arbeid, et arbeid som foreningen har fått støtte fra ExtraStiftelsen for å gjennomføre.

Vi håper at du liker både innholdet og den nye utformingen av bladet. Det er vår hensikt å utvikle bladet til mer enn et medlemsblad, Hjerne Det! skal bli et solid fagblad innenfor hjernesvulstområdet og med innhold som speiler alle aspekter ved diagnosen.

God fornøyelse!