Nytt fra regionene

Vest

Hedda Kise i aksjon.

I året som har gått har vi i Vest gjennomført to gode arrangement for våre medlemmer! I september fikk vi Hedda Kise på besøk til. Hun holdt et foredrag som hun hadde gitt navnet «Kriser og tap – Hvordan få noe positivt ut av det negative». Her tok hun oss med på sin reise etter hjernesvulstoperasjonene. Dette var et åpent og ærlig foredrag om hennes år på sykehuset og alle årene etter operasjonene.

Julestemning utenfor Grieghallen.

To glade jenter.

I begynnelsen av desember og mens snøen dalte ned i Bergen by, hadde en samling på nærmere 70 medlemmer i Region Vest samlet seg i Grieghallen. Sammen skulle vi komme i julestemning ved å se Putti Plutti Pott.

En av Norges mest populære førPer og alle de andre som utgjør dette stemningsfulle stykket som er skrevet av Per Asplin. Med så god oppslutning og gode tilbakemeldinger så har vi i styret lyst til å videreføre dette til i år også. Så følg med når det nærmer seg desember og meld deg på!

I året som kommer har vi foreløpig planlagt og en tur på akvariet for våre medlemmer i tillegg til juleforestilling. Turen til akvariet har vi tenkt skal gjennomføres den 14. mai, så sett av datoen allerede nå. Mai måned er jo Hjernesvulstmai og i den forbindelse har vi planlagt å selge lodd til inntekt til forskning av hjernesvulst. Dette er planlagt å selges digitalt så her er det bare å tipse alle kjente og kjære og oppmuntre til å kjøpe lodd.

Sandra og Anindita tar i mot forventningsfulle gjester.