Nytt fra regionene

Sør-Øst

Årsmøte i regionlaget Sør-Øst

Noen av deltagerne på årets årsmøte.

Styret hadde kalt inn til årsmøte med egen informasjonsdel på Kaffistova i Oslo, torsdag 15. februar. Styreleder Pål Kjeldsen ønsket velkommen og det var både nye og kjente fjes å se på et godt gjennomført årsmøte som startet med en enkel middag.

Programmet startet med orientering fra regionlaget om planlagte aktiviteter for 2024. Det legges opp til et høyt ambisjonsnivå med varierte aktiviteter som skulle friste de fleste. Mer om dette vil bli kunngjort med detaljerte program for hvert enkelt arrangement. Det ble også informert om tilgjengelige filmer i regi Hjernesvulstforeningen med en oversikt som ligger på nettsiden og på Vimeo eller YouTube.

Selve Årsmøtet ble gjennomført etter normal prosedyre og alle valg var enstemmig.

Styret i 2024 består av, Pål Kjeldsen (styreleder), Cecilie Hansen (nestleder), Reidun Lid, Camilla Aschehoug, Hallvard Steinhovden og Morten Haslie.

Styret for 2024, fv. Cecile, Hallvard, Pål, Reidun og Camilla. Morten var ikke til stede da bildet ble tatt.

Årsmeldingn viser høy aktivitet og flere prosjekter er finansiert av Stiftelsen Dam som er blitt et viktig grunnlag for et høyt aktivitetsnivå.

Etter årsmøtet informerte hovedforeningen om planlagte aktiviteter som Likepersonskurs, Nasjonal hjernesvulstkonferanse, planlagt etablering av Ressursgruppe for foreldre med barn som har hjernesvulst, «Løp for livet» i forbindelse med Oslo maraton, Landsmøte og Mestringskonferansen og Hjernesvulstmai.

Hjernesvulstforeningen er 15 år i 2024 som vil bli markert og synliggjort i forbindelse med forskjellige anledninger.