Nytt fra regionene

Vest

Leder Annika Lindy Sheard og nestleder Kjell Thomassen i region Vest.

Omfatter Vestland fylke

121 medlemmer

Kontaktinfo:

E-post: vest@hjernesvulst.no

Mobil: 952 82 664

Nettside: https://hjernesvulst.no/regionlag/vest-norge/

Leder: Annika Lindy Sheard

Annika Lindy Sheard, 45 år og ansatt i Helse Bergen, avdeling for Pasientreiser. Leder for HSF region Vest.

Har et stort ønske om at Hjernesvulstforeningen region Vest skal være et sosialt fellesskap for pasienter og pårørende medlemmer i Hjernesvulstforeningen med samhold og aktiviteter i fokus. Det kan være lokale eller regionale samlinger og arrangement som en felles spasertur, foredrag, kurs, konserter. Her er det bare å komme med ideer!

Vi er mange kommuner i regionen vår så det hadde vært flott hvis vi kan få til aktiviteter og tilbud i den enkelte kommune, på sosiale medier, digitale møter og i samarbeid med andre regionlag.

Det viktigste er at vi har en møteplass der vi kan komme sammen med andre i samme situasjon utenfor den medisinske tilværelsen.

Nestleder: Kjell Thomassen

Litt om meg. Jeg er 57 år. Skipsfører/ufør, utdanning Bergen maritime videregående skole. Jeg har seks barn og ti barnebarn. Jobber for mere forskning på hjernesvulst, bedre behandlings tilbud, bidrar så godt jeg kan for at Hjernesvulstforeningen skal oppnå sine mål. Er likeperson for å være til stede for andre rammede.

Øvrige styremedlemmer:

Ingrid Lid Nordø

Sandra Sigurjonsdottir

Informasjon fra Vest

Etter at regionlaget Nord-Vest har ligget nede i seks år ble det i år blåst nytt liv i regionlaget som nå heter Hjernesvulstforeningen region Vest. Det ble på re-stiftelsesmøtet 24. februar valgt nytt styre. Alle som har lyst til å støtte opp om det nystartede laget eller har forslag på aktiviteter er velkommen til å ta kontakt!