Nytt fra regionene

Sør-Øst

Leder Pål Kjeldsen og nestleder Cecilie Therese Hansen i region Sør-Øst.

Omfatter Oslo, Innlandet, Viken, Telemark og Agder fylker

769 medlemmer

Kontaktinfo:

E-post: sor@hjernesvulst.no

Mobil: 915 53 510

Nettside: mailto:mostlandet@hjernesvulst.no

Leder: Pål Kjeldsen

Jeg heter Pål Kjeldsen og er leder i Regionslaget Sør-Øst. Er gift og to barn på 27 og 29 år.

Jeg er operert og fått Gammakniv, og ble ufør i 2005. Jobbet som driftssjef Hotel i Color Line da jeg ble syk.

Er likeperson (inaktiv) og brukermedvirker. Som brukermedvirker er jeg leder av Brukerrådet i Nevroklinikken på OUS og i Brukerutvalget for hele OUS. Dette er noe jeg brenner for og anbefaler flere å bli! Gi din leder et hint eller ta kontakt med meg så kan jeg fortelle litt. Det ligger et kurs på nettsidene til alle (?) helse regionene. Ta en titt på det.

Er også med i to forskningsprosjekter som bruker medvirker.

Det skal brukes en 50–55 milliarder på nye sykehus på OUS, så da er det selvfølgelig naturlig å ta med oss brukere! Er med i flere referansegrupper.

Bl. a. pasient hotel, kantine/café, helselogistikk. Som dere skjønner et kjempe prosjekt, men vi brukere har en viktig stemme!

På fritiden er jeg støttekontakt for fire herlige personer, som setter livet litt i perspektiv.

Nestleder: Cecilie Therese Hansen

Jeg heter Cecilie Hansen, bor på Konnerud i Drammen. Jeg er gift og har to barn på 15 og 20 år. I tillegg har vi en nydelig hund som heter Luna. Jeg er utdannet barnefysioterapeut og har jobbet mange år på Drammen sykehus. Jeg ble ufør i 2016 pga. hjernesvulst. Jeg liker godt å gå tur med familien og hunden i skogen, være på fjelltur, reise på tur i inn og utland, være sosial og pleie mitt nettverk. Jeg fikk min diagnose i 2009, det er årsaken til mitt sterke engasjement. Jeg vil bidra med noe for andre.

Øvrige styremedlemmer:

Berit Kristine Bye-Ribaut

Ingrid Abelsnes Wilberg

Reidun Lid

Morten Haslie

Informasjon fra Sør-Øst

Våre planlagte aktiviteter er sommerfest, besøk på byvandring, besøk av representant fra nye OUS på medlemsmøte og julefest. Tenker også at det er givende å samarbeide med andre regionlag.