Barn og ungdom

Sensommerleir på Oscarsborg festning

Hjernesvulstforeningen arrangerte sensommerleir 29.–31. august på Oscarsborg festning, midt i Drøbaksundet. EMMB som står for Energi, mestring, mot og begeistring, var i fokus denne helgen, alle skal med. Vi var til sammen 11 familier og hele 22 barn og ungdommer.

Ingrid Karoline Orud

barne- og ungdomsansvarlig

Vi ankom Oscarsborg på fredags ettermiddag, da fikk vi omvisning hvor vi fikk høre litt om Oscarsborg og hvordan det var under aprildagene i 1940. Senere på kvelden hadde vi sosialt samvær og fikk bli bedre kjent med hverandre.

Så kom den store lørdagen da vi slo oss sammen med sykehusbarna. Det var mye energi å se når aktiviteter som RIB-kjøring, helikopterturer, fotballaktiviteter, ballongutdeling til alle barna ble gjennomført, og selvfølgelig sjokoladefontene med masse frukt.

Senere på ettermiddagen tok vi en tur over til Drøbak med fergen for å gå på akvariet, der fikk vi se mye av hva som beveger seg i vannet, f.eks. sjøstjerner og mange forskjellige fisker.

Etterpå gikk vi til is-butikken og alle fikk så mye is de ville. Det var noen veldig fornøyde og slitene barn og voksne når vi dro tilbake til Oscarsborg. Etter en tre-retters middag på kvelden ble det pakkelek og pakkeutdeling til alle barna.

På søndag dro alle sammen til Tusenfryd fornøyelsespark og fikk kjøre karuseller, prøve vinnerlykken i de forskjellige bodene og fikk oppleve mestring og mot.

Jeg vil med dette få takke alle familier som møtte opp og som gjorde dette til en fantastisk helg og et flott arrangement.