Nytt fra regionene

Nytt fra avd. Nord-Norge

Denne flotte gjengen deltok på Nord-Norge sitt først kurs «En lysere hverdag» som ble arrangert senhøsten 2013. Et fint kurs med lokale og tilreisende krefter som holdt foredrag.

Solveig Strand

Lokallagsleder

Ruth Westheimer

«En lysere hverdag» i Tromsø samlet mange engasjerte deltakere.

Slike møter er positive på så mange måter – vi får møte andre i samme situasjon, det blir diskutert ideer om hva som er viktig å ta opp, og vi får høre andres historie. Vennskap knyttes. På sikt håper vi å få til tilsvarende kurs i andre deler av vår nordlige landsdel hvor vi ønsker å få lokale krefter til å komme og holde foredrag og samtidig få mer fokus på vår forening. Styret i nord ønsker å ta tak i det å synliggjøre oss. Nye kreative ideer tas imot med stor takk.

Likepersoner gjør et viktig arbeid, en stor takk til dere som gir av dere selv for å være der for andre. Likeperson kan man være på forskjellige måter – du kan ha telefonvakt, vakt på vardesentrene, og snakke med personer som trenger en å snakke med. For å bli likeperson må du igjennom et kurs som Hjernesvulstforeningen arrangerer. Vi ønsker nye likepersoner velkommen, vi trenger flere her nord.

Nå er mørketida snart over her nord, vi går mot lysere dager og vi får litt påfyll med ny energi. Vi satser på å få til noen av våre mål for foreningen her i Nord.

Avslutter med noen ord fra en bok «Mot»:

Vår sti går ikke gjennom mykt gress,

det er en fjellsti

med mange steiner.

Men det går oppover,

framover, mot sola.