Nytt fra regionene

Nytt fra avd. Midt-Norge

Som siste region ble lokallaget for Midt-Norge formelt stiftet tirsdag 5. november 2013. Vi dekker da Nord-og Sør-Trøndelag, samt Møre og Romsdal.

Sølvi Skarra Kvitnes

styremedlem i lokallaget

Lokallagsleder Frode Asbjørn Hallem (til høyre) takket Nils A. Skarra og Kirsten Harmens for fin musikk på lokallagsmøtet 10. desember

Tilstede på stiftelsesmøtet var Frode A. Hallem, Mette Leitao, Merethe Finstad, Sølvi Skarra Kvitnes og Sven Olav Wold, og ut fra dette ble det dannet et interimstyre frem til første ordinære årsmøte. Vi har hatt to medlemsmøter foreløpig; det første var tirsdag 10. desember 2013 på Vardesenteret ved St.Olav. Her var det åtte medlemmer tilstede inkludert styret, vi fikk snakket litt om lokallaget og hadde musikalsk underholdning av Nils A. Skarra og Kirsten Harmens.

Vi var også så heldige at vi fikk klinikksjef ved nevroklinikken på St.Olavs Hospital, professor dr. med Geirmund Unsgård til å være foreleser på medlemsmøte tirsdag 8. april. Han snakket om 3D-navigering med ultralyd under hjernesvulstoperasjoner, en operasjonsteknikk som han har vært med å utvikle og som er tatt i bruk over hele verden. 11 deltakere var til stede.

I tillegg har vi hatt årsmøte tirsdag 11. februar, også det på Vardesenteret ved St.Olav. Her var det åtte medlemmer tilstede inkludert styret, samt en pårørende.

Så langt har det ikke vært den største aktiviteten, men vi håper på å få gjennomført 4 medlemsmøter i løpet av året. Basert på medlemmenes ønsker og behov tenker vi å fordele møtene litt på rene medlemsmøter, og litt på kultur og arrangementer. Her vil vi gjerne ha enda flere innspill fra medlemmene! Vi prøver å tilrettelegge for at flest mulig kan delta på arrangementene fremover, selv om geografien alltid gir noen utfordringer.

Vi har vært så heldige å få tildelt litt midler fra Helse Midt-Norge da de fordelte «Tilskudd til helsefremmende arbeid» i 2014. Dette er noe som vi planlegger å bruke til å gjøre medlemsmøtet / sommermøtet torsdag 12. juni til noe ekstra. Så her er det mye spennende på plakaten, og enda mer håper vi å få til når vi får lokallaget enda mer opp å stå!