Leder

Redaktøren har ordet

Rolf J. Ledal

Illustrasjonsfoto: Colourbox

Kjære leser!

Høsten ligger foran oss. Dagene har blitt merkbart kortere allerede, og greinene på plommetreet i hagen begynner å henge tungt. For redaktøren betyr det også at mesteparten av årets bladproduksjon er utført. I hånden eller på skjermen foran deg, har du nå årets tredje utgave av Hjerne Det! Denne utgaven er mye rettet mot mange av de spørsmålene som vi ofte får, når vi møter medlemmene på kurs eller på telefonen.

Informasjonsbehovet blant rammede og pårørende er stort. Mye av det man kan finne på nettet kan være utdatert eller feilaktig. Vårt mål er at dere som leser bladet eller følger foreningen på www.hjernesvulst.no eller Facebook, skal få tilgang til relevant og kvalitetssikret informasjon gjennom foreningen. Dere skal slippe å sortere og vurdere kvaliteten på en mengde informasjon, Hjernesvulstforeningen tar den jobben for dere!

Det er også tatt inn noe informasjon om kurstilbud i denne utgaven. Både i Oslo og i Bergen er det satt opp «Det sitter i hodet» og det er kurs for de med hypofysesvulst i Oslo. Les mer om disse kursene og sett av tid i kalenderen med det samme. Kursene er for mange den beste veien inn mot mestring av livet med hjernesvulst, og det er alltid noe nytt å lære og nye mennesker å bli kjent med.

Benytt deg av alle de tilbudene som foreningen gir. Ta hjerne (!) med deg bladet til din fastlege for å spre informasjon om foreningen til ham eller henne, hvis du skal innom legen i løpet av høsten.

Ha en fin høst. Nyt naturens gleder, enten du er jeger eller tyttebærplukker. Kos deg med fårikål og familie, og forhåpentligvis også med denne utgaven av Hjerne det!