Leder

Kjære leser

Cathrine Aas Moen

Sommeren er på hell og høsten er på vei, jeg håper dere alle har hatt fine sommerdager til tross for at været har vist seg å være vekslende rundt om i vårt langstrakte land.

Været må vi bare ta som det kommer, og kle oss etter forholdene. Er det kaldt må vi kle på oss mer og regner det må vi finne fram regntøyet. Når det er anledning, så får vi nyte solstrålene med smurte kinn.

Jeg opplever at våre medlemmer deler sine opplevelser gjennom sosiale medier, blogger eller i andre fora. De får frem et engasjement hos sine lesere og det gleder meg. Vi må tørre å dele på det som skjer i våre liv midt oppi alt det som er tøft, vanskelig og helt umulig å forstå til tider, når sykdommen herjer, når vi venter på svar etter MR eller behandling. Ikke at vi skal forstå alt eller mene noe, men det er godt å vite at andre har erfart og delt, som kan gi meg eller andre ny kunnskap om det å ta grep om det nye livet som pasient eller pårørende, nærstående eller etterlevende.

Foreningen er i vekst, det gir oss noen voksesmerter, men det er mange engasjerte mennesker som er med på å løfte Hjernesvulstforeningen fremover og oppover. Vi jobber i disse dager med å planlegge, og virkelig sette hjernesvulst på dagorden, med vår første Hjernesvulstuke i 2017. Det er tenkt aktiviteter over hele landet, så her må det mobiliseres. Hvem kan være med å arrangere en mosjonstur, et sykkelløp, en danseaktivitet, eller en konsert? Har du lyst til å være med på å sette fokus på hjernesvulst og delta aktivt i ditt nærmiljø for å skape en bedre hverdag for andre, så vil jeg gjerne høre fra deg. Det skal bli en flott uke med fokus på informasjon, livsglede, håp, og ettertanke, men aller mest blir det en uke hvor vi får satt hjernesvulst på dagsorden over hele landet.

Sammen kan vi gjøre en forskjell. Jeg har tro på at lokale aktiviteter er veien å gå for å gjøre foreningen mer kjent, sikre at det blir gitt god faktainformasjon og slippe våre gode likepersoner til der de trengs.

Så er dere med? Alle gode forslag tas imot med takk, mange vil bli brukt og vi ber dere om å mobilisere og være klare for en fantastisk uke i mai 2017.