Hjernesvulstforeningen

Takk for din støtte!

Hjernesvulstforeningen har også tatt i bruk moderne elektroniske betalingsmåter som Vipps, og snart er også mCASH innført som betalingsmåte.

Rolf J. Ledal

Hjernesvulstforeningen vil med dette rette en takk til alle våre bidragsytere for deres gaver. Hjernesvulstforeningen er til stadighet mottaker av gaver fra medlemmer og deres pårørende eller venner. Dette er gaver i forbindelse med noens bortgang, som et alternativ til bryllup- eller jubileumsgaver eller enkeltstående ildsjelers arbeid for å sikre penger til forskning og informasjonsarbeid vedrørende hjernesvulster.

Pengene som kommer inn etter salg av kalendere, armbånd og annet bidrar til å komme et skritt nærmere ny kunnskap og forhåpentligvis bedre behandlingsmetoder for hjernesvulst. Fortsatt er det hjernesvulstdiagnoser som det ikke finnes noen effektiv kur mot, og immunterapi er bare en fjern drøm. Med din hjelp kan drøm bli til virkelighet for de mange som rammes av hjernesvulst.

Like så viktig som forskning er informasjonsarbeidet som gjøres av foreningen. Hjernesvulstforeningen får mange henvendelser fra rammede og deres pårørende om sykdom og behandling. Vi arrangerer også kurs sammen med Lærings- og mestringssentrene ved flere sykehus. Gjennom denne kontakten med mennesker møter vi på mange typer spørsmål om sykdom, behandling og rettigheter. Hjernesvulstforeningen arbeider således for å spre viktig og riktig informasjon til rammede og pårørende.

For den som er rammet og deres pårørende er det ikke lett å skulle navigere i en jungel av informasjon. Mye av det som skrives er god og riktig informasjon. Det er dessverre også noen som bevisst benytter seg av andre og deres søken etter informasjon til å selge privat behandling i inn- og utland, behandling uten dokumentert effekt. Annen informasjon som man finner på nettet kan være mangelfull og tidvis direkte feil. Gjennom vårt arbeid gis informasjon av de som selv har kjent sykdommen på kroppen, enten som rammet eller pårørende, eller av anerkjente leger og sykepleiere med dokumentert kunnskap om temaet. Medlemmene gir sin klare tilbakemelding på at dette er informasjon på den måten de vil ha det!

Hjernesvulstforeningen arbeider altså for de mange som rammes av kreftsvulster i sentralnervesystemet. Hjernesvulst er den største enkeltstående diagnose man finner blant barn og unge som rammes av kreft her til lands. Samlet rammes årlig langt over 1000 barn og voksne, unge som gamle av denne altomfattende sykdom. Lurer du på hvordan du kan gi et bidrag til å styrke forskning på hjernesvulster eller det viktige informasjonsarbeidet som Hjernesvulstforeningen står for?

Det er flere måter å gi på og alle er enkle å bruke. Man kan gi direkte til vår gavekonto i bank. Hjernesvulstforeningen har også tatt i bruk moderne elektroniske betalingsmåter som Vipps, og snart er også mCASH innført som betalingsmåte. Les mer på www.hjernesvulst.no eller på Facebooksidene våre hvordan man bruker mCASH, det er i skrivende stund ennå ikke helt klart.

Vi håper du aldri trenger oss, men vi trenger deg!

  • Vipps 10660

  • Hjernesvulstforeningens gavekonto: 1503.11.35424

  • Husk å oppgi fødselsnummer hvis du ønsker skattefradrag på gaver over kr 500,–.