Konferanse

Mestringskonferansen 2023

Vi har den store gleden av å kunne invitere til Mestringskonferansen 2023.

Elizabeth Ledal

Helgen 5.–7. mai møtes vi endelig igjen på Quality Airport Hotel Gardermoen, og vi håper årets mestringskonferanse blir like lærerik og inspirerende som fjorårets konferanse.

Mestringskonferansen vil være en gylden mulighet til å utforske fellesskapet i forening, og vi håper dere ønsker å delta.

Årets foredragsholdere består blant annet av Janette Røseth og Jan Schwencke, samt at vi får et gjensyn med Audun Myskja. Vi har gjort vårt aller beste for å sette sammen foredrag ulike vinklinger og temaer som handler om å mestre livet med sykdom, og håper det gir gode innspill til egen mestring. Det fullstendige programmet blir lagt ut på hjernesvulst.no når konferansen begynner å nærme seg.

Janette Røseth

Janette er psykologspesialist med fordypning i klinisk arbeid med barn og unge. Hun jobber i dag som forfatter, foredragsholder og driver egen praksis. Janette er opptatt av at alle mennesker er i livet på godt og vondt, og livsprosjektet hennes er derfor hva vi gjør for å håndtere dette slik at vi kan leve godt med det som har skjedd. Hun engasjerer seg i livssorg og livsglede, sammenhengen mellom disse og hvordan vi kan få økt livsglede i hverdagen med enkle verktøy. I 2021 holdt Janette også et webinar for Hjernesvulstforeningen, da vi ikke kunne tilby medlemmene å møtes på grunn av koronapandemien. Kanskje blir vi også denne gangen invitert med på en flytur med forandringer underveis?

Jan Schwencke

Jan er utdannet art director/reklametegner, og han har jobbet i ulike reklamebyråer, Norges Innsamlingsråd og Norsk Forbund for utviklingshemmede. Han fikk slag i 2009 og i dag er han 50 prosent frisk, samt at han arbeider 20 prosent som brukerkonsulent på Sunnaas sykehus. Jan deler i dag sine erfaringer etter hjerneslaget med andre gjennom nettsiden sin, samt at han holder foredrag og konserter med egne sanger, med et hovedfokus på synliggjøring og mestring av usynlige utfordringer.

Audun Myskja

Audun er overlege og spesialist i allmennmedisin, og brenner for bruk av musikk i eldreomsorgen. Sammen med sin kone Reidun driver han Senter for livshjelp. Han har skrevet en rekke bøker, vunnet flere priser for sitt engasjement rundt musikkbasert miljøbehandling og mener det hever kvaliteten rundt omsorg for personer med demens og andre sårbare grupper. De som har opplevd Audun tidligere har blitt begeistret av hans energiske vesen og smittende humør. Vi lover at han kommer til å engasjere og begeistre i år, også.

I tillegg til gode foredrag blir det også gode måltider og hyggelig samvær i kjent stil. Mestringskonferansen er vårt «slektstreff» hvor det hvert år kommer nye familiemedlemmer til fellesskapet. Vi legger opp til en festmiddag i eget lokale på lørdagskvelden, med mat og underholdning som du kommer til å huske lenge. Pauser med softis, popkorn og annet som frister vil det også i kjent stil være mange av.

Påmelding gjøres innen 30. mars og er bindende. Les mer om dette i boksen nedenfor:

Meld deg på Mestringskonferansen 2023

Programmet for Mestringskonferansen 2023 er i stort klart, og vi har gleden av å kunne presentere et godt og variert tilbud under parolen: «Mestring av livet med hjernesvulst».

På Quality Airport Hotel Gardermoen vil du helgen 5.–7. mai få gleden av å høre blant andre Janette Rødseth, Jan Schwencke og Audun Myskja – som alle vil gi deg noe med på veien mot din mestring.

Mestringskonferansen er primært et tilbud til våre medlemmer, men er også åpen for andre. Medlemspris er kr 1400,- for helpensjon, mens andre må betale kr 6000,- for helpensjon. Likepersoner, æresmedlemmer, valgkomité til hovedstyret og regionstyremedlemmer får rabatt. Egenandelen dekker hele helgen (overnatting samt alle måltider f.o.m. middag fredag til lunsj søndag), men ikke alkoholholdig drikke.

Påmelding gjøres helst gjennom medlemssystemet, i medlemsappen Gnist eller hvis du ikke får det til: ved å sende en e-post til Hjernesvulstforeningen på kurs@hjernesvulst.no. Husk å melde fra om eventuelle allergier og spesielle behov, samt hvis du ønsker å søke om reisestøtte. Har du behov for bistand under Mestringskonferansen, husk å melde på din ledsager, også.

Bindende påmelding innen 3o. mars. Vær sikker på å få plass, vær raskt ute med din påmelding!