Hjernesvulstforeningen

Nye artikler til salgs på jeghjelperhjerne.no

Etter at vi i julen hadde en liten runde med quiz og premierte med «Fuck braintumours-armbånd» har det vært stor etterspørsel etter slike. Vi har derfor startet opp med produksjon av slike, foreløpig basert på dugnad og ledige stunder i sekretariatet, og håper at vi skal ha et stort nok antall klart til at vi kan lansere disse for salg i vår nettbutikk til hjernesvulstmai. Armbåndene kommer i tre størrelser i rosa og grå farge, og vil koste kr 200,– pr. stk. Inntekten av salg på jeghjelperhjerne.no går uavkortet til vår forskningskonto, så her har du muligheten til å støtte viktig arbeid og vise omverden at du er en av de som støtter forskningen som redder liv.

Hidden disabilities

Vi har også blitt medlemmer av Hidden Disabilities, en internasjonal organisasjon for mennesker med usynlige funksjonsnedsettelser. Som et medlem i denne organisasjonen har vi retten til å selge nøkkelbånd med deres og vår logo, samt et tilhørende kort. Disse nøkkelbåndene og kortene med solsikkesymbolene på er anerkjente mange steder i utlandet og er også i ferd med å få sin aner-kjennelse også i Norge.

Foreløpig er det mest rundt Sør-Norge, hvor Høyt og lavt aktivitetsparker, Bø Sommarland og andre feriedestinasjoner er med på samarbeidet. I Nord-Europa er det ca. 2000 steder pr. i dag som er med på solsikkesamarbeidet, og fler kommer stadig til på listen. Du kan se hvilke steder som er med her. Solsikkesnoren og kortet vil koste kr 100,- pr. stk., og inntekten fra salg av disse går også uavkortet til vår forskningskonto.