Hjernesvulstforeningen

HSF Ung

Elizabeth Ledal

Før jul sendte vi ut en spørreundersøkelse for å kartlegge interessen rundt et eget tilbud for barn og unge i Hjernesvulstforeningen. Vi mottok mange positive tilbakemeldinger på spørreundersøkelsen og arbeidsgruppen har derfor valgt å videreføre arbeidet med å starte et tilbud for de under 35 i foreningen.

Arbeidsgruppen jobber derfor med å planlegge møter i de ulike regionlagene for de under 35 og dette er forhåpentligvis noe vi kan få til utover våren. Vi ønsker blant annet å arrangere perleverksteder hvor man lager «fuck braintumours»-armbåndene som snart kommer til salgs i nettbutikken, temamøter og møter hvor vi har aktiviteter slik som spillkveld.

Arbeidsgruppen består fremdeles av Bjørn Kevin Davenport, Elisabeth Sandvik, Mariann Gamst Aasnes og Elizabeth Ledal (sekretær), men vi håper å kunne utvide gruppen med tiden. Ideelt sett ønsker vi at arbeidsgruppen skal bestå av minst én ung person fra hvert regionlag, og vi håper å få til dette når vi blir bedre kjent med de unge i foreningen.

Likepersoner med erfaring som unge pårørende: Elisabeth Sandvik og Marianne Sandvik.