Nytt fra regionene

Nytt fra Rogaland

Året 2022 ble et år som ga anledning til å ta opp igjen flere aktiviteter som var satt på vent. I tillegg til aktiviteter i sørfylket har det også vært god aktivitet i nordfylket Det er flott å kunne nå ut til et større geografisk område og vise at vi er her for medlemmene våre.

Glimt fra «Sommerfest» på Mosterøy.

Høsten startet med det vi kaller «Sommerfest». Denne ble avholdt på Mosterøy i Ryfylke med aktiviteter for store og små og fantastisk mat. Videre var vi på kino og så «Olsenbanden», noe som også var et familiearrangement. En annen aktivitet som vi har satt fast på programmet er svømming i Austrått svømmehall i Sandnes. Det er også et treff i kafeen i etterkant. Ellers har vi opprettholdt å tilby tilrettelagte turer i naturen.

Sandvedparken i Sandnes.

Vi har også prøvd å gjøre en liten vri og invitere til kafe for bare damer og invitere menn til ølbryggingskurs. All infoen om dette står på Facebook siden vår HSF Hjernesvulstforeningen Rogaland. Er du ikke medlem der, send oss gjerne en forespørsel, så er du inne. Nå som julen nærmer seg har vi tilbudt billetter til «Alle tiders jul» og topper slutten på året med billetter til Eva Weel Skram sin julekonsert.

Så var det snart 2023 og nye planer i sikte. Vi fortsetter med svømming og vi fortsetter med turer i naturen. Ellers satser vi på en felles samling med god mat og drikke som en start på det nye året. Andre planer er bowling, kino, pizza og bingokveld med flotte premier. Kanskje dukker det opp en ny konsert også.

Målet vårt er å nå ut til mest mulig medlemmer og tilby varierte aktiviteter. Men samtidig er det et like stort mål å kunne samle medlemmene våre for å bli kjent og for å skape et felleskap. Samtalene og «drøsen» rundt møtene er av stor verdi. Vi forstår hverandre og slipper lange forklaringer på hvorfor og hvordan hverdagen kan være utfordrende. Vi i styret sitter på veldig ulik erfaringskompetanse. Alt fra det å det å være rammet til å være pårørende til voksne og til barn. Alle våre medlemmer har også mye å tilby og forhåpentligvis mye å hente av å være en del av et fellesskap. Vi oppfordrer deg som leser og som er fra Rogaland til å bli en del av fellesskapet vårt, og benytter samtidig anledningen til å ønske alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Hilsen styret i Rogaland