Nytt fra regionene

Til medlemmene i Midt-Norge

Noen av stedene som blir besøkt på jubileumsturen i september.

Illustrasjonsfoto: Colourbox / Collage: Morten Hern@s, 07 Media

Selv med tidenes varmeste sommer fremdeles godt i minne, så beveger vi oss støtt og stadig mot kaldere dager og høstfarger både her og der. Og her i midten begynner jubileumsturen å nærme seg med stormfart! Tirsdag 11. september så starter vi turen nord i Trøndelag, og så bærer det sørover med buss til Molde via Trondheim, Berkåk, Oppdal og Sunndalsøra, med stopp langs veien for dem som skal på. Så tar vi inn på Thon hotell Moldefjord, og møter de som kommer fra Møre og Romsdal til en god middag og sosial samvær. Onsdagen er det retur igjen, via Bud, Hustad og Atlanterhavsveien denne gangen, og Kristiansund og Orkanger på tur nordover. Så i skrivende stund så gleder vi oss til tur, og i lesende stund så er vi vel akkurat kommet tilbake med mange gode minner! Så håper vi at de neste fem år frem til 10-årsjubileet byr på flere gode treffpunkter for våre medlemmer, og selvsagt skal vi feire litt ekstra i 2023!

Litt nærmere i tid er det «Det sitter i hodet»-kurs for første gang i Midt-Norge, som er på Lian, Trondheim tirsdag 18. september og onsdag 19. september. På tirsdagskvelden byr vi på pizza på Vardesenteret, St. Olavs hospital for både de som deltar på kurset og medlemmer i nærheten som ønsker å komme. Da møtes vi kl. 19.00 og hygger oss et par timer. Så flyr tiden fort frem mot jul, hvor vi håper på å få i stand et hyggelig julemøte før året er omme. Her kommer det informasjon ut til alle medlemmer så snart vi har detaljene klare.

Ellers vil vi oppfordre alle å ta kontakt med oss i styret når det gjelder ønsker om arrangement eller andre ting. Vi setter pris på alle tilbakemeldinger!!

Mvh Merethe, Astrid, Sølvi, Terje, Turid og Kristin, og litt Sven Olav og ;-)