Nytt fra regionene

Nytt fra fylkeslaget i Rogaland

Den 17. juni 2018 hadde vi en sommerfest. Vi leide en låve på Mosterøy. Utvendig ser den ut som en hvilken som helst låve, men inne er det som å komme inn i et eventyrlig slott. Vi følte oss som kongefolk der.

Det var 25 påmeldte, barn, ungdom og voksne. Dette var en nokså uformell sammenkomst. Vi serverte god grillmat, de voksne satt og pratet og koste seg og barna sprang rundt og lekte. Vi hadde rebusløp. Noen i styret hadde laget forskjellige poster med blant annet Kims lek og frisbee. En vennskapelig konkurranse hvor premien var å få lov til å gi is til alle. Så var det tid for kaffe, brus og kaker.

For at alle skulle kunne delta i samtalen hadde vi fått tak i en skrivetolk fra Hjelpemiddelsentralen i Rogaland. En flott, ung dame som skrev det som ble sagt slik at folk med hørselsproblemer kunne få alt med seg. Anbefales!

Dette var en vellykket fest og mange ønsker å gjøre dette til et fast innslag i programmet vårt. Det var så godt å komme sammen og møte andre med hjernesvulst/pårørende og bare slappe av og nyte livet.

Johanna Adalsteinsdottir, Sekretær, Hjernesvulstforeningen, fylkeslaget i Rogaland