Nytt fra regionene

Nytt fra Rogaland

Styret i Rogaland

Høsten er tiden da alt starter opp igjen etter en lang og forhåpentligvis god ferietid. Region Rogaland starter med å tilby yoga trening i Sandnes. Kurset krever ingen forkunnskaper og yogatreneren legger opp treningen til hver enkelt. Vi håper at vi får flere med oss på dette. Yoga er en treningsform med fokus på pusteøvelser, meditasjon og posisjoner for å redusere stress og øke velvære. Yogaøvelser har mange fordeler både på mental og fysisk helse.

Vi kommer også til å arrangere perleverksted for ungdom og unge voksne. Da samles vi, spiser pizza og snacks og perler armbånd. Armbåndene blir sendt tilbake til hjernesvulstforeningen sentralt og solgt til inntekt for foreningen. Altså blir dette en sosial happening og et meningsfullt felles dugnadsarbeid.

Den 17. september er det igjen tid for den årlige sommerfesten i løå på Mosterøy som ligger i vakre Ryfylke. Det blir god mat, aktiviteter og konkurranser for alle aldersgrupper. Ikke minst blir det et kjekt sosialt samvær!

Utover høsten vil det også bli annonsert ulike arrangement som vil ha fokus på fysisk aktiviteter. Vi skal i løpet av året som kommer gjennomføre et prosjekt som vi har fått støtte til via Stiftelsen Dam. Prosjekter heter «Glede og mestring gjennom fysisk aktivitet» og yogakurset er en del av dette.

Første helgen i september, når bladet er i trykken, så er Hjernevulstforeningen presentert i Haugesund på arrangementet «Stafett for livet». Vi håper på godt oppmøte og engasjement!

I slutten av september er styret i Region Rogaland vertskap for «Aktivitetshelg i Stavanger». Dette er en helg vi har planlagt lenge. Nå har deltakerne fått invitasjon og aktivitetene er ferdig planlagt. Vi gleder oss til å få være bidragsytere og få gi familiene som kommer en innholdsrik helg, sammen med styremedlemmer fra andre steder i landet. I tillegg gleder vi oss til å vise fram regionen med Jærstrender, flott natur og ikke minst Stavanger by.

Ellers minner vi om vår facebook side HSF Hjernesvulstforeningen Rogaland. Søk opp siden, be om medlemsskap, så har du kontroll på det som skjer i region Rogaland og kan melde deg på ulike arrangement.

Vi snakkes!