Nytt fra regionene

Midt-Norge

Samling i Trondheim

Flott utsikt over Trondheim fra Tyholttårnet.

Lørdag 29. november var vi 13 stykker samlet til god mat i Tyholttårnet, Trondheim og Humorgalla i Olavshallen etterpå. Bildet er tatt fra øverste etasje (ca. 80 m opp i høyden).

God Jul fra HSF Midt

HSF Midt på sommertur

30.–31. august dro 11 medlemmer på tur til Hitra/Frøya, med Bjarne som stødig sjåfør og hans frue Anne som guide. Hun hadde mye å fortelle, etter som hun vokste opp på Frøya. Vi startet på Levanger med påstigende medlemmer underveis. Lunch på Orkanger Kro, før ferden gikk til Frøya og stopp på Titran. Der fortalte Anne med stor innlevelse om Titranulykka i 1899, der 141 fiskere omkom da det oppsto et plutselig uvær.

Etter Titran dro vi til Frøya hotell som var endestasjonen denne dagen. Til middag på kvelden kom også medlemmer fra Frøya og spiste sammen med oss.

Etter frokost dagen etter dro vi videre til DalPro AS, der de har en hjortefarm. Vi foret hjort, fikk også smake diverse produkter. Noen kjøpte vel med seg ei hjortesteik eller to også. På tilbaketuren var vi innom Hopsjøbrygga på Hitra, men der viste det seg at de hadde stengt etter sommeren. Etter middag på Orkanger kro dro 11 fornøyde deltagere videre hjemover. Vi opplevde masse fin natur og mange tunneler.

Takk til reiseleder Astrid.