Nekrolog

Minneord om Tom Ole Seljordslia

Det er med stor sorg vi har mottatt meldingen om at vår kjære venn og kollega, Tom Ole Seljordslia, sovnet stille inn lørdag 30. november, bare 49 år gammel. Tom Ole har gjort en enorm innsats for hjernesvulstpasienter og deres pårørende gjennom sitt arbeid som likeperson og senere likepersonsansvarlig i Hjernesvulstforeningen, samt som styremedlem i hovedstyret.

Det er vanskelig å finne plass til å skrive alt Tom Ole har bidratt med. Tom Ole var en som alltid fant noe å hjelpe til med, uansett om det var hans ansvar eller ei. Aldri sa han nei til en oppgave og han så hvem det var som trengte hjelp med sine oppgaver. Han sto alltid ved vår side og tok i et tak. Med hjertet i hånden var Tom Ole en som alltid ga noe av seg selv til andre.

Hans innsats som likepersonsansvarlig må trekkes frem, hvor han praktisk talt var der for andre, døgnet rundt, året rundt. Uten hans innsats hadde heller ikke vårt mestringskurs for menn blitt like godt. Omsorgsfull og støttende, og en fryd å jobbe sammen med. Ærlig og real, alltid til å stole på. Tom Ole var den hedersmannen som alle ønsket å ha ved sin side. Han kunne du låne bort hunden din til og han kunne passe på lommeboken din.

For meg som generalsekretær var Tom Ole en som alltid responderte på mine behov for å prøve ut tanker og hans bidrag til å gjøre dagene bedre for andre har gjort at Hjernesvulstforeningen har utviklet seg stort. Hans evner som selger var også noe han brukte til å selge inn medlemskap og samarbeid. Når han nå møter Vår Herre og hans stab i himmelriket, så er jeg overbevist om at også de snart kommer til å være medlemmer i Hjernesvulstforeningens regionlag der oppe.

Tom Ole har for alltid en plass i våre hjerter, og våre tanker går til hans familie som han var så uendelig glad i og så stolt over. Tom Ole er savnet og vi lyser fred over hans minne. Vi sier som våre unge kolleger i Ung Kreft: Fuck cancer!

På vegne av Hjernesvulstforeningen,

Rolf J. Ledal