Nytt fra regionene

 Midt-Norge

Da er sommeren ubønnhørlig over, og vi går mot det vi håper blir en fin høst.

Sommermøtet torsdag 6. juli var en latterlig affære, som seg hør og bør når man reiser på Revyfestival! 2 trøtte medlemmer startet dagen på Trondheim sentralstasjon kl. 07.15, og så plukket vi opp 3 litt mindre trøtte i Stjørdal 07.45 og 4 syvsovere i Levanger 08.45. Til sammen med diverse andre foreninger ble det to fulle busser på tur nordover. Første stopp var på Sparbu Kro på Sparbu, og smørbrød med ost, skinke og speilegg gjorde godt før turen gikk videre. Vel fremme på Høylandet var det litt tid til å strekke føttene før åpningsforestillingen satte i gang kl. 13.00. Med plasser midt i teltet satt vi godt, og så og hørte alle perlene som kom på en snor. Altarevyen vant vel fortjent publikumsprisen på denne forestillingen, blant mange andre fine nummer. Litt støle i magen av all latteren kom vi oss bort til hovedbygget for servering av en nydelig elggryte. Så var det til slutt på tide å vende nesen hjemover, med et fint avbrekk med kveldsmat; deilige karbonadesmørbrød på Elgkroa på Røra. Her fikk vi fin underholdning av en travel kokk, og til og med mulighet til å gratulere et nydelig pent par på 60-års bryllupsdagsmiddag! En sliten, men fornøyd gjeng ble satt av på veien hjem, med mange gode minner.

Høsten håper vi blir like full av gode minner, og vi starter som planlagt med medlemsmøter i Møre og Romsdal. Fredag 15. september kl. 18.00 blir det møte i Molde og lørdag 16. september kl. 18.00 blir det møte i Ålesund. Da kommer Sølvi, Astrid og kanskje Merethe fra styret i Midt-Norge nedover, og så har vi et møte med litt informasjon om foreningen, arrangementer og tilbud via andre aktører. Vi prøver å få på plass en fagperson som kan snakke om et relevant tema for oss hjernesvulstopererte og pårørende, men dette er ikke endelig spikret i skrivende stund. Vi avslutter møtet med å gå ut og spise noe god mat. Møtestedene og spisestedene er ikke helt bestemt enda, men informasjon kommer på mail, Facebook og nettsidene så snart vi har alle detaljer i boks.

Og så har vi vært så heldig at vi har fått tildelt en tur til Inderøya med Drømmebussen fra TRAVELNET Reisevarehuset og Nidaros Tours! Her er planleggingen i full gang og også her kommer det ut invitasjon og informasjon så snart detaljene er på plass! På www.drømmebussen.no kan man se litt hvordan tidligere turer er lagt opp og hva bakgrunnen for Drømmebussen er. Her har vi fått en busstur med plass til 45 stk., så her er målet å få fylt opp bussen med medlemmer og pårørende og andre interesserte.

Julemøtet er også under planlegging, og det avholdes i Trondheim helga 24.–25. november. Her kommer det mer informasjon så snart detaljene er på plass. Som vi har nevnt tidligere er planen å ha et lite julemarked lørdagen så hvis noen ønsker å donere noe til salg til inntekt for Hjernesvulstforeningen, eller om noen som selv ønsker å ha en stand og selge til inntekt for seg selv., så ta kontakt med Merethe Finstad. Tanken er å få lagd et arrangement hvor hele familien kan være med, både de voksne og barna.

Så da håper vi at vi sees i løpet av høsten!

Med vennlig hilsen fra

Sølvi, Merethe, Mette, Astrid, Terje og Astrid i regionlagsstyret