Nytt fra regionene
Hjernesvulstforeningen avd. Nord-Norge:

Noen ord fra nord

Solveig Strand

Lokallagsleder

Styret i Nord-Norge. Fra venstre: Irene Johansen, lokallagsleder Solveig Strand, Børge Kjersem. Bak: Eli Solheim. Gunn Langaas, Åse-Britt Skreland, og Mariann Johansen var ikke til stede da bildet ble tatt.

Gratulerer! Kjempeflott å få et medlemsblad, bak hver liten ting som kommer på plass i Hjernesvulstforeningen ligger det mye arbeid. Og det er stort sett frivillig arbeid.

Hjernesvulstforeningens lokallag for Nord-Norge ble etablert og hadde sitt første møte 17. januar 2013. 21 personer kom til dette møtet. Det ble konstituert et styre bestående av Børge Kjersem, Gunn Langaas, Åse-Britt Skreland, Eli Solheim, Mariann Johansen, Irene Johansen og Solveig Strand . Mye arbeid og papirer som skulle på plass, arbeidet har tatt tid men vi føler vi har kommet godt i gang.

Vi har hatt to medlemsmøter så langt. Vi ønsker å få til noen lokallagsmøter med et tema og avslutte med sosialt samvær – vi må starte forsiktig, så vi får se på hvor mange møter vi får til i løpet av året. Innspill fra medlemmer er viktig. Utfordringene her i nord er lange avstander, dyre flybilletter og hotell. Det er ikke noe enkel situasjon, men vi håper med tiden at lokallaget får en bedre økonomi så vi kan invitere alle medlemmer og dekke utgifter. Dette er noe som vi må jobbe med, kanskje det etter hvert kan komme lokallag i Finnmark og Nordland.

Vi ser frem til fortsettelsen og å jobbe sammen for å få et best mulig lokallag.