Nytt fra regionene

Tre nye lokallag stiftet

Et av formålene med seminarserien «En lysere hverdag», har vært å få etablert lokallag i Hjernesvulstforeningen flere steder i landet. Dette har lyktes til alt overmål. Det store engasjementet vi har sett på seminarene, har gitt seg utslag i at det i løpet av høsten har blitt dannet tre nye lokallag i Hjernesvulstforeningen.

Den 26. september ble Hjernesvulstforeningens tredje lokallag formelt stiftet – Hjernesvulstforeningen avd. Sør-Vest. Lokallaget har Rogaland og Agderfylkene som sitt nedslagsfelt. Siv Hebnes fra Stavanger ble valgt som første leder for lokallaget. Med seg på laget får hun Monica Solberg-Hansen, Marianne Bokn og Bente Tjensvold i foreningens første styre.

Den 31. oktober hadde Hjernesvulstforeningen avd. Nord-Vest sitt stiftelsesmøte. Lokallaget dekker Hordaland og Sogn og Fjordane. I styret sitter Sandra Sigurjonsdottir (leder), Pål Holter, Lina Klara Sigurjonsdottir, Christian Lillestøl og Jeanette Lillestøl.

Den 5. november ble det femte og inntil videre siste lokallaget i Hjernesvulstforeningen dannet – Hjernesvulstforeningen avd. Midt-Norge, som omfatter Trøndelagsfylkene og Møre og Romsdal. Frode Asbjørn Hallem fra Levanger er lagets første leder, og han får med seg Sølvi Skarra Kvitnes, Mette Leitao og Merethe Finstad i styret.

Dermed har Hjernesvulstforeningen i løpet av 2013 etablert lokale ledd i alle landsdeler. Vi ønsker de tre nye lagene lykke til med arbeidet fremover! N