Nytt fra regionene

Februarmøte i Sør-Øst Vestfold-Telemark

Etter initiativ fra Tore Christensen og Gunn Karin Andersen ble det arrangert et kveldsseminar 23.2 for hjernesvulstberørte i Sandefjord. Vi hadde en kjempefin sosial kveld i Sandefjord, med 25 personer både rammede og pårørende til stede.

Leder av Hjernesvulstforeningen, Pål Oraug, innledet om foreningens tilbud om aktivitet og gode prosesser rundt forskning. Målet med møtet var å legge til rette for en hyggelig sosial sammenkomst med et faglig tema, «livsmestring med fatigue».

Se presentasjonen her.

Psykolog Daniel Løke (bildet) fra Sunnas sykehus, hadde mange lærerike betraktninger om hvordan aktiviteter og hvile kan gjøre hverdagen lettere å leve.

Han informerte også om en rehabiliteringstelefon som kunne kontaktes for å få oversikt over gode muligheter. Han anbefalte også å søke faglige støtte for å få bevissthet om sin vei å gå for økt mestring av fatigue.

Pål Kjeldsen (bildet), leder Sør-Øst, informerte om tilbud og arbeid i regionen framover. Det planlegges en samling til i høst, flott med støtte fra Stiftelsen Dam til slike arrangement.

Kvelden ble avsluttet med gode matopplevelser og fine samtaler.