Nytt fra regionene

Nytt fra Rogaland

Styret i Rogaland

Det nye året har allerede rukket å bli noen måneder. Det gir oss muligheter for et tilbakeblikk på det som har vært, og noen ord om hva vi planlegger videre.

Før 2022 ble 2023 hadde vi en aktivitet for som bare var for menn, nemlig ølbrygging og en praktisk gjennomgang av dette. Aktiviteten falt i god smak for de oppmøtte og kvelden ble ganske lang.

Året 2023 startet med en nyttårssamling med tre retters middag for medlemmene våre. Denne la vi til Gamla Værket på Sandnes. Det ble en fin start på det nye året med variert kvalitet på maten, sang, drøs og en samling nede i baren.

Ellers har vi gjennomført bingo med flotte premier som er en populær og kjær aktivitet blant medlemmene våre. I den forbindelse ønsker vi å gi honnør til Erik Fossmark som har gjort og gjør et utrettelig arbeid for barnekreftforeningen, men som også stiller stort opp for hjernesvulstforeningen. Erik bidrar med utrolig flotte premier til oss og han leder bingoen. Tusen tusen takk Erik! Du gjør et uvurderlig arbeid for foreningen i Rogaland og er en ekte ildsjel !

Erik gjør en stor innsats for foreningen.

Vi har også gjennomført årsmøte og er så heldige og fått med oss to nye styremedlemmer. Camilla Solesvik er valgt inn som nytt styremedlem. Hun holder til i Haugesund og vil sammen med Hilde Lewin Warren fortsette det gode arbeidet som er startet i nord fylket. Linda Engelsgjerd er valgt inn som vara styremedlem. Vi gleder oss til å samarbeide med henne. Ellers er det få endringer i det eksisterende styret.

Jeanette Gillies fortsetter som leder og Trine Pettersen fortsetter som nestleder. Ole Martin Nærheim tar på seg kasserervervet, Johanna Adalsteinsdottir fortsetter som sekretær, og Anita Habbestad Skjold sitter videre som styremedlem.

Aktiviteter som står på agendaen i nær framtid er konsert med Bjørn Eidsvåg og bowling. Mer informasjon om aktiviteter kommer etter hvert!

Foreningen har ellers fått innvilget en ny prosjektsøknad til Stiftelsen Dam. Prosjektet vi har fått gehør for heter «Mestring og glede gjennom fysisk aktivitet». Vi gleder oss til å gå i gang med prosjektet og håper på stor deltakelse. Aktivitetene blir som før publisert via mail eller på Fb-siden vår HSF Hjernesvulstforeningen Rogaland. Be om medlemskap hvis du ikke allerede er medlem.

Ellers vil vi benytte anledningen til å takke Skagen Fondene som gir oss all flaskepanten deres. Dette er penger vi bruker til pizza og snacks til medlemskvelder. Over en lengre periode, vil panten gi oss ganske mye penger. Framover tenker vi å legge av litt av pengene og bruke til andre konkrete formål, mer info kommer. Forhåpentligvis får vi andre bedrifter også med på dette.

Vi ser frem til en spennende vår og håper at vi som forening kan gjøre en forskjell for medlemmene våre. Vi oppfordrer dere i Rogaland til å benytte dere av aktivitetene våre og ta kontakt hvis det er spesielle behov vi skal ta hensyn til. Husk at vi er her for dere!