Nytt fra regionene

Midt-Norge

Da er det snart sommer og tid for en liten kikk på det som har vært, og ikke minst det som kommer!

Søndag 30. april arrangerte vi Hjerne-Quiz for første gang, i Trondheim og på Stjørdal. I Trondheim hadde vi satt opp de 12 spørsmålene rundt Haukvatnet, og 14 svarark kom det inn totalt. Den heldige vinner av premieposen ble Elisabeth Bue, og trekningen ble behørig gjennomført og filmet av oss tre i arrangementskomiteen, så det ikke skulle kunne stilles noen tvil om resultatet. Det var også en del turgåere som var innom hytta ved Haukvatnet, samt mange som gikk løypa rundt Haukvatnet og så lappene vi hadde hengt opp, og som ikke deltok i quizen, men hvor vi allikevel fikk informert om foreningen.

På Stjørdal var det litt mindre oppmøte, men også her ble det quiz og trekning og her vant May Wenche Krogstad.

Onsdag 3. mai og torsdag 4. mai var vi to–tre til stede på Nasjonal konferanse for hjerneskaderehabilitering og nevrosykepleie 2017 som ble avholdt i Trondheim. Der fikk vi via en informasjonsplakat samt informasjonsmateriell informert så godt vi kunne til alle deltakere der om at Hjernesvulstforeningen finnes. Så da prøvde vi fra regionlagsstyret, samt Solveig fra hovedstyret å gjøre vårt for at foreningen skal bli lettere å huske på i nevrosykepleiernes møte med hjernesvulstrammede og deres pårørende. Fredag 5. mai var det landsstyremøte for regionlagsleder, og så ble Hjernesvulstuka avsluttet med Mestringskonferanse for dem som hadde mulighet for å delta der. Et spennende program med mange flinke foredragsholdere, og mulighet for erfaringsutveksling med andre hjernesvulstrammede.

Neste punkt på programmet her i Midt-Norge er sommermøtet, og som tidligere annonsert er det revyfestival på Høylandet som står på programmet i år. I skrivende stund er påmeldingsfristen enda ikke gått ut, men her håper vi mange som deltar. For det trur vi blir et trivelig arrangement! Kontaktperson her er Astrid Fånes, og det ligger mer detaljer på våre nettsider.

Vi har også en tanke om å få gjennomført noen litt mer uformelle treff rundt om i regionen, og her er først ut Fosen mandag 29. mai.

Høstens aktiviteter er under full planlegging, men alle detaljer er ikke klare enda når det gjelder medlemsmøte i Møre- og Romsdal. Så snart vi vet mer kommer det på mail og blir lagt ut på hjernesvulst.no/midt-norge/ og facebook-gruppene våre; HSF Hjernesvulst-familien og HSF Hjernesvulst Midt-Norge.

Til jul er planlagt både julemedlemsmøte og julemarked, også her begynner detaljene å komme på plass. Hvis det er noen som ønsker å bidra med noe på markedet så ta kontakt med Merethe Finstad. Det kan være egne ting som de ønsker å donere til salg til inntekt for Hjernesvulstforeningen, eller noen som selv ønsker å ha en stand og selge til inntekt for seg selv. Tanken er å få lagd et arrangement hvor hele familien kan være med, både de voksne og barna.

Så da gjenstår det bare å ønske alle medlemmer i Midt-Norge en riktig god sommer, og så håper vi i styret at vi får møte dere på medlemsarrangementene som kommer.

Med vennlig hilsen fra

Sølvi, Merethe, Mette, Astrid, Terje og Astrid i regionlagsstyret.