Nytt fra regionene

Rogaland

Nytt år og nye muligheter, forhåpentligvis uten for mange restriksjoner!

Vi er allerede kommet et stykke inn i det nye året og vi har hatt flere kjekke møter med medlemmene våre. Turer rundt Stokkavannet i Stavanger på tirsdags formiddag har blitt en fast ukeaktivitet. Vi har også tilbudt kino for ungdom og unge voksne. Fremover denne våren har vi mange kjekke ting på programmet. Turene rundt Stokkavannet fortsetter og det vil bli flere kinoturer. Vi tenker også å få til et teaterbesøk og jobber med å planlegge noen kjekke foredrag. I tillegg til dette har vi fått tak i et fast lokale der vi står fritt til å arrangere det vi måtte ønske. I nærmeste fremtid inviterer vi til spillkveld og pizza for ungdom/unge voksne. Alle arrangementer blir publisert på Facebook-siden vår HSF hjernesvulstforeningen Rogaland (be om tilgang hvis du ikke har) og de blir også gitt beskjed om pr. e-post.

Ellers var det årsmøte 21. februar og en liten endring i styrets sammensetning. Alle vi fem som har vært med tidligere fortsetter, men vi har fått et nytt styremedlem. Hun heter Hilde Lewin Warren, er pårørende og jobber som lærer på Karmøy. Hilde blir vår representant nord i fylket og det betyr at det også vil bli satt opp arrangementer i denne delen av fylket. Dette tror vi blir veldig positivt!

Av og til kan det være vanskelig å melde seg på aktiviteter når det er første gang eller hvis du kommer helt alene. Ta gjerne kontakt med oss i foreningen på forhånd hvis det kan skape en større trygghet. (Jeanette mob 976 37 987). Husk at vi er her for deg!

Hjernesvulstforeningen Rogaland