Nytt fra regionene

Midt-norge

Flotte ungdommer som satte i gang spleis

May Angelica (11) fra Verdal og Kevin Lium (14) fra Inderøy har dessverre fått kjenne på det med hjernesvulst i familien. De to møttes tilfeldig på Treffpunkt som er et fristed for kreftpårørende barn fra 6–16 år. Begge sine fedre var/er rammet av hjernesvulst. Desverre døde May Angelicas pappa i februar.

De to følte behov for å gjøre noe positivt, derfor satte de i gang en SPLEIS til hjernesvulstforskning, organisert av Kevins mamma, Lillian Bigset.

Med spleis, maleri/bilde som ble solgt for 1000 kr og donasjon, ble sluttsummen kr 15 150,–

Hjernesvulst-foreningen Midt-Norge takker de to for en kjempeflott jobb de har gjort. Pengesjekken skal de selvfølgelig få overlevere selv.

May Angelica (11) fra Verdal og Kevin Lium (14) fra Inderøy

Revytur til Høylandet

En flott tur med trivelige folk på Revy på Høylandet. Vi var 14 stk. med på turen i flott vær denne julidagen. Turen starta i Trondheim. Full buss etter Verdal. Frokost på Sparbukroa før vi ankom Høylandet ca. to timer etter. Revystykkene sto til forventningene og latteren runget høyt. Middag ble fortært før vi dro hjem igjen. Siste stopp vi hadde felles var Verdal hotell, der vi fikk servert kveldsmat og litt underholdning.