Nytt fra regionene

Midt-Norge: til medlemmene

Da er en begivenhetsrik høst over, og julefreden begynner så smått å senke seg.

Høsten har bydd på både oppstart og jubileum! Vår tidligere omtalte femårsjubileet ble jo feiret som seg hør og bør, med en ganske full buss nedover fra Trøndelagen og ned til Molde og et hyggelig møte med en gjeng fra Møre og Romsdal. Her fikk vi til og med vårt første æresmedlem; Frode A. Hallem (bildet)! Høytidelig æret for lang og god innsats for foreningen. Bussturen hjem bød på vakre øyeblikk; både fiskeværet Bud og Atlantershavsveien ga oss både vilt vær og fin natur.

Allerede uka etter var det oppstart av noe nytt; for første gang i Midt-Norge hadde vi «Det sitter i hodet»-kurs på Fys. Med. Lian. Tidligere kurs har vært én dag, og nå har vi endelig fått til todagerskurs som i Oslo. Med 16 deltakere første dag og 13 deltakere andre dag, ganske jevnt fordelt mellom pasient og pårørende, var det et innholdsrikt og kjekt kurs. Så da håper vi at det fortsettes slik, og med noen små justeringer i forhold til tilbakemeldingene fra kursdeltakerne, så blir det et enda bedre kurs i 2019.

Lørdag 24. november var det duket for julemedlemsmøte, og etter en god julemiddag på Krambua var 14 stykker klare for «En latterlig helaften» i Olavshallen. Med Norsk Revyfestival og deres inviterte gjesters elleville påfunn var kvelden komplett, og gode minner skapt.

Framover i 2019 er planene i emning, og foreløpig ser det slik ut (uten at vi har datoene helt nøyaktig på plass): årsmøte i februar som vanlig, hjernesvulstuka i mai som vanlig, samt at vi skal være månedens organisasjon ved sykehuset i Namsos, «Det sitter i hodet»-kurs i september og julemøte i november som vanlig. Så prøver vi å få gjennomført en tur til Nerskogen, en tur til Fosen, fotballkamp, møte på Hitra og møte i Møre. Så snart detaljene er på plass så kommer det mer informasjon.

Så da står det bare igjen å ønske alle sammen en riktig hyggelig jul, og vi sender våre beste ønsker til alle sammen.

Som vanlig så vil vi oppfordre alle å ta kontakt med oss i styret når det gjelder ønsker om arrangement eller andre ting. Vi setter pris på alle tilbakemeldinger!

Mvh Merethe, Astrid, Sølvi, Terje, Turid og Kristin, og litt Sven Olav og ;-)