Nytt fra regionene

Nord-Norge

Blir det medlemsmøte en gang i året i Bodø?

Foto: Colourbox

Nestleder Solveig Lomsdal og jeg prøver å få tak i alle medlemmene i regionlaget. Vi ønsker å få oppdatert medlemslisten og få rette opplysninger inn i registeret. I tillegg ønsker vi å få vite mer om hva dere synes om regionlaget for Nord-Norge, om det er ting som er viktig for deg/dere at foreningen har fokus på, osv. En av de jeg snakket med i dag, har et ønske om at vi har ett medlemsmøte i Bodø en gang i året. Hvis vi har penger i banken, vil det kunne være mulig. Det samme gjelder også Finnmark. Vi håper det blir mulighet til det.

Oppussingen av lokalene som skal bli det nye Vardesenteret i UNN, går sakte fremover. Det er nå klart at åpningen blir 1. april 2017. Raskere går det ikke, dessverre.

Vi gleder oss til at vi i 2017 kan ønske velkommen til kurset «Det sitter i hodet», i samarbeid med Læring- og mestringssenteret i UNN. Vi tenker dette skal bli et årlig kurs som det er i andre regioner. Dere blir holdt oppdatert om fremdriften i saken (gå inn på hjemmesiden vår, der vil dere finne oppdateringer). Nytt styremøte er i januar 2017, håper vi har mer å viderebringe til dere da.

Ta gjerne kontakt med meg dersom det er noe dere har på hjertet, eller savner i foreningen. Vi ønsker å bli bedre, vi ønsker også å få mer kontakt med dere som foreningen er til for. Ta gjerne kontakt om dere er inne på sykehuset til behandling, avtaler med lege, osv i sykehuset og ønsker samtale med meg.

Årets siste styremøte i regionlag Nord-Norge er satt til 6. desember og etter styremøte inviterer vi til medlemsmøte kl. 18.00 med tema «Min journal».

På vegne av regionlag Nord-Norge, ønskes dere god jul og godt nyttår!

Mvh Eli