Nytt fra regionene

 Nytt regionlag i Rogaland

Som et resultat av vedtaket på årsmøtet i region Sør-Vest, ble regionens grenser regulert i tråd med det nye navnet, Sørlandet. Hjernesvulstforeningens medlemmer i Rogaland ble således stående uten et regionalt ledd, men ikke særlig lenge.

I løpet av kort tid ble det utvist initiativ for å opprette et fylkeslag i Rogaland. På stiftelsesmøtet ble følgende styre valgt:

  • Leder: Tommas Fokdal

  • Nestleder: Per Gunnar Karlsen

  • Styremedlem: Erik Josephson

  • Styremedlem: Ole Martin Nærheim

HSF regionlag Rogaland vil ha en informasjonsstand. Rogaland er landets fjerde største fylke, og HSF regionlag Rogaland mener det skal være mulig å verve mange nye medlemmer.

Informasjonsstand og verving av nye medlemmer planlegges i august, aktivitetsdag for barn i desember. HSF ønsker å gjenta suksessen fra 2012, og gjennomføre en aktivitetsdag for barn og unge, samt deres pårørende. Vi satser på en kopi av det arrangement som ble gjennomført på Quality Airport Hotel Stavanger. Formålet er å skape meningsfullt frikvarter i sykdomshverdagen for barn og unge som er rammede så vel som pårørende.

HSF regionlag Rogaland vil også invitere medlemmene til et julebord i november/desember. Vi ønsker å skape en arena der også de voksne medlemmene kan møtes, vennskap knyttes og erfaringer utveksles. Hva er bedre egnet enn et julebord. Vi håper dette arrangementet kan bli et årlig tilbud for HSFs mangemedlemmer i Rogaland.

Regionlaget er nytt, og ønsker i tiden fremover å kartlegge ressurser som er relevante for HSFs medlemmer. I den forbindelse søker HSF Rogaland å få til informasjonsmøte med:

  • Hjerneskolen ved Lassa

  • Kreftkoordinator

  • Nevrosenteret ved Stavanger Universitetssykehus