Digitalt arrangement

Høstens kurstilbud

Høstens kurstilbud er dessverre fortsatt preget av at det er mye vi ennå ikke vet om fortsettelsen av koronapandemien. Våren har medført avlyste eller endrede kurs og høsten kan også by på endringer i programmet.

Det vi vet så langt er at det planlegges med kurs på Montebellosenteret, som også gjennomførte kurs i vår under strengt smittevernregime. Hjernesvulstforeningen planlegger også pårørendesamling og mestringskurs for menn, noe som vil gå av stabelen i Stjørdal i 15.–17. oktober. Der vil det være tilrettelagt for at par kan delta på hver sine deler av kurshelgen. Pårørendesamlingen er myntet på voksne og unge voksne, og vil ikke være beregnet på yngre barn. Kursene i regi av Hjernesvulstforeningen gjennomføres med økonomisk støtte fra Kreftforeningen, og vil ha lav kostnad for den enkelte ved deltakelse. Følg med på e-post og oppslag på hjernesvulst.no for detaljer om påmelding på sensommeren.

Kurs ved Oslo universitetssykehus og andre lærings- og mestringssentre har vi ennå ikke oversikten over. Disse vil bli markedsført på hjernesvulst.no når det er klart for utlysning av kursplasser.

Kurs 39b-21: Hjernesvulst Livsmestringskurs «Kreft-hva nå?» (Trinn 1)

Tid: 1.–8. oktober (7 dager)

Sted: Montebellosenteret

Samling av pårørende til noen med hjernesvulst

Tid: 15.–17. oktober

Sted: Quality Airport Hotel Værnes, Stjørdal sentrum

Mestringskurs for menn med hjernesvulst

Tid: 15.–17. oktober

Sted: Quality Airport Hotel Værnes, Stjørdal sentrum