Nytt fra regionene

Sør-Øst

Hjernesvulstforeningen setter søkelys på livskriser og krevende hverdager

Fredag 28. oktober inviteres alle interesserte, uavhengig av medlemskap, til å møte psykolog Hedvig Montgomery og Nina Jensen i en samtale om vanskelige livssituasjoner.

Å takle sorg er vanskelig. Ikke bare for en selv, men også for alle rundt.

Psykolog Hedvig Montgomery og Nina Jensen fra Hjernesvulstforeningen forsøker gjennom dialog gi deg noen gode tips og råd til hvordan du kan håndtere de vanskeligste tingene i livet med alvorlig sykdom, tap av funksjoner, død og dyp sorg.

Livskriser rammer de fleste og vi ønsker derfor å invitere alle, uavhengig av medlemskap, som er interessert i å høre på den kjente psykologen, Hedvig Montgomery og Hjernesvulstforeningens profilerte, Nina Jensen i «en samtale om vanskelige livssituasjoner». Dette er i første rekke satt søkelys på barn, ungdom og familier som enten er rammet av sykdom eller som pårørende, men vil være aktuelt og interessant også for andre. I fjor ble det produsert en film om lignende tema som ble godt mottatt og filmene våre ligger på YouTube.

Nina Jensen og Hedvig Montgomery.

Hedvig Montgomery er en av Norges mest anerkjente psykologer og er spesialist innen familie- og parterapi. Montgomery er deleier av praksisen Montgomery AS og står bak den internasjonalt bestselgende bokserien «Foreldremagi» som er oversatt til 23 språk. I samarbeid med Aftenposten har hun den ukentlige podkasten og A-magasinspalten Foreldrekoden.

Nina Kristine Jensen er marinbiolog og leder av forsknings- og ekspedisjonsskipet MS REV Ocean. Hun er tidligere generalsekretær i WWF Verdens naturfond. Nina mistet sin mann i hjernekreft i 2019 som hun har en sønn sammen med.

I dag er hun veldig engasjert med å komme videre i forskningen og bedre behandlingsmetoder for hjernekreft. Nina er styremedlem i Hjernesvulstforeningen.

Samtalen mellom Hedvig og Nina er på Quality Airport Hotel Gardermoen, fredag 28. oktober kl. 17.00 til ca. 18.30 I siste del legges det opp til dialog og spørsmål fra publikum.

Arrangøren anbefaler oppmøte i god tid.

Det er begrenset med plasser og det er derfor bindende påmelding til, post@hjernesvulst.no innen 15. oktober. Arrangementet er gratis, men påmeldte som ikke møter kan bli fakturert 500 kroner. Spørsmål om arrangementet kan rettes til Hjernesvulstforeningen på telefon eller e-post. Vi håper dette bidraget kan være til hjelp for deg til å takle dine egen og andres livskrise på en bedre måte og håper mange melder seg på. Hvis noen trenger hjelp med transport eller annet så ta kontakt så finner vi en løsning.

Arrangør er Hjernesvulstforeningen region Sør-Øst i samarbeid med hovedforeningen

Trond Jære