Nytt fra regionene

Vest

Kjell, Sandra og Annika i styret i nytt lokallag i Vestland.

Kjære medlemmer i Regionlag Vest!

Nå har vi endelig fått et nytt lokallag i region Vest.

Vi håper og tror at våre medlemmer er klare for å ta imot oss med storm 😊. Vi vet at det har vært et ønske om et lokallag så vi håper at akkurat du er klar for oss.

I første omgang ønsker vi å invitere til et uforpliktende treff i løpet av oktober, tid og sted kommer vi tilbake til via e-post/sms.

Vi ønsker også å invitere til en tur til Akvariet i Bergen 20 november, og avslutte dagen med en liten lunsj i Det gode selskap hos Akvariet. Dette vil være gratis for våre medlemmer så her er det bare å hive seg med. Har du barn, barnebarn, tante/onkel-barn så ta dem med og nyt dagen sammen med oss. Vi tenker oss at oppmøte vil være utenfor Akvariet ca. 11.30 og estimert lunsj ca. 14.00. Vi ønsker at flest mulig kan delta, og har derfor bestemt at det er rom for å søke om bidrag til reiseutgifter.

Vi vil sende ut informasjon om påmelding pr. brev/sms til våre medlemmer i løpet av oktober. Påmelding vil være bindende pga. bestilling av både billetter og mat, så håper du allerede nå setter av datoen.

Kom som du er, turen er for alle og vi gleder oss til å se akkurat deg 😊.

Avslutningsvis oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss dersom det er noe du lurer. Har du forslag til andre aktiviteter eller ønsker å bidra med noe i lokallaget setter vi stor pris på det.

Ta kontakt med vår styreleder Annika enten via e-post: vest@hjernesvulst.no eller på telefon: 952 82 664.

Velkommen skal dere være 😊.

Hilsen styret i region Vest