Nytt fra regionene

Midt-Norge

Om vi ikke var så mange, så fikk vi rydda en god del, og det sku ikke stå på iveren!

Da er vår og sommer i full gang, og været skal vi i alle fall ikke klage på her i Midt-Norge!

Varme, fine dager har det vært mange av, og vi krysser fingrene for at det holder seg slik utover sommeren.

I styret er vi i full gang med planlegging av jubileumsturen, og der er det allerede sendt ut invitasjon til alle medlemmene på e-post, samt lagt ut både på hjernesvulst.no og vår egen facebook-gruppe. Så tirsdag 11. september går det buss fra Namsos og ned innom diverse stoppesteder før lunsj på Berkåk. Så kjører vi Oppdal og Sunndalsøra og lander i Molde. Der er det middag for alle som er med bussen, og også muligheter for de som ikke er på bussløypa å komme inn til Molde og få påspandert middag og overnatting. Så er det hjemvei via Bud, Hustad, Atlanterhavsveien, Kristiansund, Orkanger, Sandmoen og retur Namsos. Her er det påmeldingsfrist 1. juli til nestleder Astrid Fånes, og hun kan også svare på eventuelle spørsmål. Her håper vi på full buss og god stemning!

Hjernesvulstuka hadde vi arrangement over hele regionen; Astrid og Tommy var i Namsos fredag 4. mai og sto inne på Namsos storsenter med informasjon og litt anna smått. På grunn av litt krøll med kommunikasjon mellom oss og FFO så ble det ikke at vi fikk vært månedens organisasjon på Namsos sykehus, men planen er å få det til i mai 2019, så vi kan få til både medlemsmøte og sosialt treff som vi ønsker.

Strålende sol hadde vi i alle fall på lørdag 5. mai når vi hadde både fjæreryddetur på Væresholmen, hjemmekaffebesøk i Årsund og peisestuequiz på Fys.Med. Lian på tapeten. Vi hadde nok håpet på et større oppmøte, det blir litt fåfengt å arrangere ting når så få deltar. Så da håper vi på å få litt tilbakemelding på hva slags arrangement dere ønsker at vi skal arrangere, slik at det faktisk kommer noen. Da kan vi ta høyde for dette i Hjernesvulstuka 2019.

Ellers gleder vi oss til høsten, hvor det for første gang i Midt-Norge blir arrangert «Det sitter i hodet»-kurs i september. Tirsdag 18. september og onsdag 19. september er det kurs på avdeling for ervervet hjerneskade (Fys.Med. Lian), og informasjon kan finnes både på hjernesvulst.no og stolav.no (søk på «det sitter i hodet»). Her samarbeider vi med nevrokirurgisk avdeling og avdeling for ervervet hjerneskade, St.Olavs Hospital. Dette tror vi blir bra!

Så gjenstår det bare å ønske alle en riktig fin sommer, og så håper vi i styret å se mange av dere på arrangementene våre i år, både regionalt og sentralt!

Mvh Merethe, Astrid, Sølvi, Terje, Tommy og Kristin, og litt Turid og Sven Olav og ;–)