Leder

Kjære medlem

Cathrine Aas Moen

Det er rart å tenke på at i starten på april så lå snøen fortsatt i Nittedal. Nå skinner sola og temperaturen har vært stabil på over 26 grader i flere uker, og det skal fortsett… Mai du skjønne milde har vært fantastisk, beste på mange år.

Vi i Hjernesvulstforeningen er stolte av årets første arrangement. «Mestringskonferansen 2018» som ble gjennomført på Olavsgaard Hotell, det ble en opptur. Helgen viste oss alle hvor fantastisk det er å samles til slektstreff, som det har blitt. Det å se den flotte gjengen av både pasienter og pårørende som bidrar med gode historier og mye humor, gjorde meg både stolt og glad.

Det ble påfyll fra gode foredragsholdere som dere kan lese mer om i denne utgaven av bladet. Det var i overkant av 60 deltakere på konferansen, den siste helgen i april. Den 2. mai hadde vi vår andre fagdag på Rikshospitalet. H er slo vi fjoråret med å tredoble publikumstallet fra i fjor. Åpne arrangementer er utfordrende når man ikke vet hvor mange som kommer, men det ble en innholdsrikdag med mange flott innlegg, om kognitive utfordringer, førerkort, forskning mm.

Jeg vil benytte anledningen til å takke for meg, jeg tar ikke gjenvalg som styreleder, og ønsker det nye styret god sommer og lykke til med det viktig arbeidet for alle våre medlemmer fremover og inn i foreningens 10-årsjubileum.

Jeg vil også takk for alle pengegaver som har strømmet inn i de siste månedene og vi vil skrive om hvordan midlene blir brukt i Hjerne Det! som kommer over sommeren.

Ellers så har vi også fått i gang et fylkeslag i Rogaland, de har allerede fått inn en del midler som vil bidra til aktiviteter i dette området utover året 2018. Vi ser frem til å lese og høre mer om dette.

Region Midt-Norge har lagt ned et fantastisk arbeide gjennom Hjernesvulstuken og har mye spennende i vente over ferien. Da blir det busstur i regionen, les mer om dette på Facebook.

Ellers så håper jeg mange kommer på sommerfestene til Region Sør-øst i Oslo og Arendal juni.

Sist men ikke minst, vi trenger hjelp til ulike oppgaver i foreningen. Vi vet at mange ikke ønsker å sitte i et styre, men som kanskje har interesse av å bidra med artikkelskriving, oppdatering av hjemmesider eller andre ting. Ta kontakt på post@hjernesvulst.no hvis du ønsker å bidra. Vi trenger din kompetanse :–).

Takk for meg, jeg ønsker dere alle en fantastisk sommer!