Nytt fra regionene

Midt-Norge

Fra et, i skrivende stund, blodferskt styre (nyvalgt av i går) så ønskes alle medlemmer i Midt-Norge et riktig godt nyttår!

Som nytt av året så er vi nå dekkende for «bare» to fylker, selv om regionen er like stor som før, da Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag fra 1. januar 2018 ble slått sammen til Trøndelag fylke. Som seg hør og bør har vi fått dette inn i våre nye vedtekter, vedtatt i på årsmøtet i går. Årsmøtereferat vil bli sendt ut så snart dette foreligger signert, og da er det jo godt mulig at dere allerede har fått det i lesende stund!

Som det da også står i referatet så har vi endret vedtektene litt i forhold til styrevervene, for at våre regionale vedtekter skal komme i takt med de sentrale vedtektene. Så da ser det altså slik ut: styreleder Merethe Bue (valgt for ett år), nestleder Astrid Fånes (valgt for to år), kasserer Sølvi Skarra Kvitnes (valgt for ett år), sekretær Terje Dypdal (valgt for to år), styremedlem Tommy A. Torseth (valgt for ett år), styremedlem Kristin Dragvold (valgt for to år) og varastyremedlemmer Turid Bjørgum og Sven Olav Wold. Valgkomiteen blir leder Frode A. Hallem, Ingrid Ledal og Pål Dypdal. Så hvis det er noen som tenker utover året at de gjerne vil bidra med styreverv så er det bare å ta kontakt, det hadde vært veldig kjekt og fått på plass et styremedlem fra Møre og Romsdal også.

2018 ser ut til å bli et trivelig år, og det er jo faktisk et jubileumsår! 5. november 2018 er det fem år siden stiftelsesmøtet, og det må selvsagt feires! Da har vi satt av penger tidligere år, for å få til en ordentlig jubileumstur nå til høsten. Her jobbes det så svetten siler for å få detaljene på plass, og vi gleder oss til alt er endelig bestemt og vi kan sende ut invitasjonen. Her er det mye å glede seg til!

Litt mer fastlagt er våren, her blir det Hjernesvulstuka, i år som i fjor, første uka i mai. Da er mestringskonferansen i regi av HSF sentralt som starter 27.–29. april, og så går det slag i slag hele uka. Her har vi flere småarrangementer under planlegging i hele regionen, og håper at så mange som mulig ønsker å være med her.

Hele mai måned er vi månedens organisasjon på sykehuset Namsos, så da blir det både stand og medlemsmøte i Namsos. Så blir det en sommertur i løpet av juni før høsten kommer med både ordinære medlemsmøter, jubileumstur og julemedlemsmøte!

Så håper vi i styret å se mange av dere på arrangementene våre i år, både regionalt og sentralt!

Mvh Merethe, Astrid, Sølvi, Terje, Tommy og Kristin, og litt Turid og Sven Olav og ;-)