Nytt fra regionene

Østlandet

Besøk i Tønsberg, onsdag 14. oktober

Temakafe og lokallagsmøte

Jens, Unni og Berit fra styret i lokallaget avd. Østlandet kom til Tønsberg i strålende vær!

Her møtte vi flere av våre medlemmer, og ble svært godt mottatt.

Vi hadde en inspirerende og lærerik dag sammen våre medlemmer og kreftkoordinatoren ved Sykehuset i Vestfold, Kristine Lindhjem.

På temakafeen fikk vi god informasjon om pakkeforløpet m.m. v/Kristine Lindhjem.

Lokallagsmøte

Flere gode innspill resulterte i at noen av våre medlemmer skal samarbeide med kreftkoordinatoren og forløpskoordinatoren ved Sykehuset i Vestfold.

De skal blant annet jobbe med informasjonsbrosjyre, sjekklister m.m.

Takk for en flott dag i Tønsberg!

Hilsen Jens, Unni og Berit

Temakafe i Follo

Mandag 16. mars i år startet vi Temakafe i Follo på Waldemarhøy i Ski, som er et samarbeid med Kreftforeningen, Frivillige i Kreftforeningen og Frivillighetssentralen i Ski. Waldemarhøy er et flott kultursted med mange ulike aktiviteter.

Temakafeen er for pasienter, pårørende og etterlevende. Her kan du møte andre som er eller har vært i lignende situasjon. Det er nyttig for noen og enhver å dele tanker, følelser og erfaringer med andre.

På treffene har vi et tema med muligheter for å stille spørsmål til ulike fagpersoner. En av kreftkoordinatorene i Follokommunene er tilstede. Det er også muligheter for en samtale , om det er ønskelig.

Vi har fokus på blant annet mestring, humor og kulturelle innslag. Det er viktig å skape et trivelig miljø. I løpet av året har vi hatt flere gode temaer og musikalske innslag til nytte og glede for oss alle.

Treffene har vi hatt ca. hver 14. dag unntatt ferier og høytider, med mange gode tilbakemeldinger fra brukerne. «Godt med et pusterom i en ellers tøff hverdag». Her kan du møte opp uten påmelding på forhånd.

Mandag 7. desember avsluttet vi sesongen med et julemøte, med besøk av journalisten og humoristen Øyvind Thorsen.

Vi ser frem til nye treff utover vinteren og våren med et variert program!

Hilsen Berit

Julemøte i avd Østlandet

Onsdag 18. november møtte nærmere 30 stk opp for en trivelig stund sammen med andre, i regi av lokallaget på Østlandet. På menyen sto det i tillegg til det sosiale både åndelig og verdslig føde. Magdalena, en ung og lovende fiolinist, tok oss gjennom et stort spekter av musikk, fra det mørke til det lette og lyse, før vi kastet oss over en bugnende julebordsbuffet.