Kampanje

Hjernesvulstmai 21

Rolf J. Ledal

Også i år ble det en noe amputert gjennomføring av hjernesvulstmai, men oppslutningen om vårt innsamlingsformål har vært stor.

Norsk Hjernekreftnettverket vil få tilført enda mere penger til  sitt tilbud til pasientnær utprøvende behandling og forskning. Endelig tall for innsamlede midler har vi ikke, siden det er en viss forsinkelse på overføringer gjennom de forskjellige betalingskanalene. Sammen med minnegaver og andre kampanjer/aksjoner bidrar den som gir til at det blir bedre kår for hjernesvulstrammede.

Sandra Marie Lund har laget en egen strikkeoppskrift for votter med håp i fokus, og hvor inntekten av salget av strikkeoppskriften går til inntekt for forskningen. Disse fantastiske vottene ble til i samarbeid med Nina Jensen på vegne av Hjernesvulstforeningen, og vi håper at det er mange hender som får varmet seg til vinteren med disse flotte vottene.

Thomas Bugaard Ørnes og hans kolleger i DNB PM – Team Hverdagsbank 1 vant en intern konkurranse i vår, og bestemte at gevinsten skulle doneres til Hjernesvulstforeningen. Thomas er en av oss i foreningen, og det varmer at hans kolleger synes at forskning på hjernesvulster er det viktigste formålet de kan gi pengene til.

Gjennom etableringen av jeghjelperhjerne.no som vår egen kanal for innsamling og salg av effekter har vi også fått inn mye penger gjennom slag av armbånd og sløyfer, samt donasjoner. Her kan du og andre bli hjernesvulstfaddere og gi månedlig via Vipps, om ønskelig.

Vi takker så mye for alle bidrag som har kommet inn gjennom minnegaver, private kampanjer, felleskampanjer, salg av effekter og donasjoner. Hver krone som kommer inn går uavkortet til formålet.