Hjernesvulstforeningen

Gaver med mening

Hver dag får tre familier i Norge beskjed om at de er rammet av hjernesvulst, og livet snus på hodet. Det er 130 forskjellige diagnoser blant hjernesvulster, og de aller fleste av disse forandrer deg for livet. I et femårsperspektiv er det en overlevelsesgrad på ca. 60 prosent blant dem som rammes av hjernesvulster i Norge. Den mest vanlige formen for hjernesvulst, er dessverre også den med dårligst prognose, glioblastom multiform.

Livet som pårørende til en med hjernesvulst kan være minst like tøft som for den rammede. Hjernesvulstforeningen driver likepersonsarbeid, informasjonsarbeid og påvirkningsabeid for å gjøre det lettere for rammede og pårørende når hjernesvulsten rammer.

Å gi en symbolsk gave gleder flere enn bare den som får gaven. Hjelp oss å hjelpe andre!

Vi har på oppfordring fra medlemmer laget symbolske gavekort pålydende kr 100,–, 200,–, 250,–, 300,– og 500,–.

Kjøp dine symbolske gavekort på følgende måte:

  • Overfør totalbeløpet du ønsker til vår konto: 1503.11.35424 merket «gavekort» og ditt navn

  • Send en e-post til post@hjernesvulst.no, hvor du viser til din innbetaling og hvor mange av hvert beløp du ønsker. Husk å oppgi postadresse som vi skal sende gavekortene til.

  • Bestill i god tid, det kan ta noen dager å få sendt ut kortene.

  • Bestiller du før 15. desember, så vil du få de tilsendt før julen.

Takk for støtten!

Takk til alle dere som har støttet vårt arbeid med en pengegave i år. På grunn av deres generøse bidrag og de minnegavene vi får, har vi i år også fått muligheten til å donere en forskningsgave til ernæringsfysiolog Janne Anita Kvammen, som forsker på kosthold og ernæringsstatus hos voksne som har hatt hjernesvulst som barn. Øvrige midler som kommer inn brukes til å gjennomføre aktiviteter i tråd med våre vedtektsfestede formål som er informasjonsarbeid, likepersonsarbeid og påvirkningsarbeid.