Konferanse

Velkommen til HSH-konferansen

 Rolf J. Ledal

På årsmøtet i fjor ble det vedtatt vedtektsendringer som medførteat det ble slutt på årsmøtet, og Hjernesvulstforeningen går over til en landsmøtemodell med delegater fra regionlagene til landsmøtet. Som et resultat av dette er det enda bedre tid til det som alltid har vært det mest spennende med helgen, HSF-konferansen!

Årets HSF-konferanse går av stabelen på Quality Airport Hotel Gardermoen, samme sted som i fjor, i tidsrommet 15.–17.april. Av programmet ønsker vi ikke å avsløre alt, men det blir inspirerende foredrag av kjente foredragsholdere. Mennesker med stor betydning for utvikling av samfunnet kommer til HSF-konferansen, og det blir en mulighet til å snakke med dyktig advokathjelp fra Legalis, advokatfirmaet som vi har medlemsavtale med og som allerede har hjulpet mange av våre medlemmer.

Menyen skal vi holde hemmelig helt frem til vi setter oss til bords, men vi kan love at det som alltid blir fantastisk god mat og stemning rundt bordene når vi møtes. Soft-is og popcorn, frukt og annet blir det i pausene. HSF-opplevelsen skal være god på våre konferansee!

Sett av tiden mellom kl 17.00 den 15. og kl 14.00 den 17. april, så får du gleden av å møte Lucky Linda, Geir Lippestad og ikke minst den hyggelige HSF-familien. Fjorårets HSF-konferanse ble tidenes beste. Med din tilstedeværelse og aktive deltagelse kan vi «toppa heile driden» og lage årets HSF-konferanse enda bedre!

Flere av våre medlemmer har vært på hver eneste HSF-konferanse, her treffer du gamle og nye venner!