Leder

Kjære du :-)

Pål Kjeldsen

Pål Kjeldsen

Da er vi kommet til årets siste utgave av Hjerne Det! og snarter vi klare for et nytt år med nye utfordringer og muligheter! Og de har vi heldigvis mange av!

Som i tidligere år, har vi igjen markert oss i terrenget. For å nevne noe;

  • Gjennomført likepersonskurs i samarbeide med andre pasientforeninger,

  • Deltatt på to høringer i Stortinget,

  • Utvidet vårt «korps» med likepersoner og brukermedvirkere,

  • Vært med på konferanser i inn- og utland.

Deltatt på å ro Norge på langs, for å nevne noe.

Hva har du fått ut av 2015? Gode «vibber» når du tenker tilbake? Hva har du bidratt med i 2015? Fremdeles gode «vibber»?

Det jeg håper å få frem med disse vibbene mine er at Hjernevulstforeningen trenger ditt bidrag. Kanskje først og fremst fysisk. Om det er i ditt lokallag eller som likeperson eller brukermedvirker eller…

Gode ideer som gir inntekter? Hør med ditt lokallag og sett i gang!

Når vi nå er i ferd med å bli mange medlemmer, vil det også kreve en del av oss. Når jeg sier oss, tenker jeg først og fremst på de av oss som har energi og overskudd til å bidra til fellesskapet. Du er kanskje en av oss, men holder det for deg selv? Da er det på tide «å komme ut av skapet»!

Hjernesvulstforeningen har bruk for deg!

I 2015 har vi deltatt på to høringer på Stortinget. Som en liten forening, er det viktig å gjøre oss synlige i terrenget. Ved høringer får vi en unik anledning til å snakke direkte med stortingspolitikere. En kan ikke forvente at de folkevalgte vet alt, så da er det bra at vi kan opplyse dem om vår situasjon på godt og vondt.

La freden senke seg, spis godt, drikk godt og få gode julevibber! Det har vi alle fortjent, og en ekstra tanke til de av våre medlemmer og lesere som har større utfordringer med egen helse enn noen av oss andre. En spesiell jule- og nyttårstanke til dere!

Med og uten vibber ønsker jeg dere en gledelig jul og alt godt for 2016!