Nytt fra regionene

Nytt fra Rogaland

Foreningen i Rogaland har denne høsten hatt mange kjekke arrangement. Først slo vi til med en høstfest med middag og dessert på Egon. Etterpå har vi hatt pizza og bingo for ungdommer og unge voksne. Det som er planlagt videre er kino og julekonsert med Sissel Kyrkjebø.

Å kunne treffes og vite at den man snakker med kjenner situasjonen, gjør godt! For oss er det viktig at alle medlemmene skal vite at de finner et fellesskap, om du så er rammet eller pårørende. Vi sender ut informasjon om arrangement på mail, samtidig som det blir publisert på Facebook siden vår hsf hjernesvulstforeningen Rogaland. Be gjerne om å bli medlem der.

Vi inviterte også medlemmene våre på et foredrag av og med psykolog Janette Røseth. Foredraget heter «Livssorg: Å leve med livets u-svinger» og handler om når livet ikke blir helt slik som man har forestilt seg. Røseth delte sin egen historie, samtidig som hun eksemplifiserte den gjennom en planlagt reise, som plutselig får en helt annen destinasjon. Etter krasjlandingen skal man skape et nytt liv som også skal by på gode øyeblikk oppi det vonde og uforutsigbare. Røseth ga oss mange verktøy til hvordan man skal ta fatt på veien videre, verktøy for å styrke oss selv og ha troen på at det går an å skape gode dager ut av det som oppleves som ødelagt. Janette Røseth har foredrag flere steder i Norge. Vi anbefaler foredragene hennes på det varmeste!

Hjernesvulstforeningen Rogaland