Nytt fra regionene

Midt-Norge

Da er høsten godt i gang, og snart er det jul!!

Høsten har vært full av spennende aktiviteter, og enda er det mer igjen. I midten av september var det endelig møtetid i Møre- og Romsdal. Fredag 15. september møttes vi på Thon Hotel Moldefjord for et hyggelig treff. Om ikke oppmøtet var overveldende stort, så var entusiasmen definitivt tilstede og vi hadde noen trivelige timer sammen. Vi avsluttet med et godt måltid på Egon, og hadde det nok vel så hyggelig som de svenske som satt på nabobordet, selv om vi ikke lo riktig like høyt… ;-) Neste dag satte vi (Astrid, Merethe og Sølvi) nesen mot Ålesund og Scandic Parken Hotel. Også her var entusiasmen stor, og humøret enda større! Avslutning på Egon her også, og helt innerst i en krok fikk vi nyte et godt måltid i ro og fred. Søndag 17. september tok vi tre i styret turen opp til Aksla utsiktspunkt før vi dro nordover, og var skjønt enige om at senere en gang må vi ha et medlemsmøte en finværsdag og gå de 418 trappetrinnene opp i passe fart. Vakre Møre- og Romsdal briljerte med fint vær og trivelige folk. :-)

Torsdag 28. september ble det Drømmebusstur til vakre Inderøya, og her var det også vakker natur, fint vær og trivelige folk. Her fylte vi opp ledige plasser med å invitere de andre små pasientforeningene tilknyttet Kreftforeningen når første påmeldingsfrist var gått ut for våre egne medlemmer. Så her fikk vi trivelig selskap fra både lymfekreft-medlemmer og lungekreft-medlemmer. Og triveligere bussjåfør enn Per Inge er det vel knappest mulig å få. Flink til å kjøre var han og, så flink at han selv vurderte om han kanskje skulle ta lappen neste uke??? Spøkene kom i alle fall som perler på en snor, og et lettflirt publikum hadde en særs trivelig dag. Ære være Nidaros Tours og TRAVELNET Reisevarehuset som gir av sin tid og sine ressurser for å gi bort slike turer til oss og andre frivillige organisasjoner.

I november har vi vært så heldige å få være månedens organisasjon på Sykehuset Levanger, så hele måneden har vi hatt informasjonsmateriell og fått synliggjort oss til alle som har vært innom. Astrid og Frode har også bemannet informasjonsstedet vårt enkelte dager, så mye som de har hatt mulighet til. En kjempefin mulighet for å få spredt informasjon om at vi fins.

Nå i skrivende stund er vi i oppkjøringen til julemøtet, og lørdag 25. november så har vi Vardesenteret på St. Olavs Hospital til julehygge fra 12.00 til 16.00. Her håper vi at det kommer mange, både store og små. Tanken er at det skal være et uformelt familiearrangement, med spesielt fokus på de små. Så her blir det både julebaking og julepyntlaging og ellers det man ønsker å fylle tiden med på en lørdag før jul.

Det nye året er under full planlegging, og her håper vi på å kunne se enda flere av dere på møtene, og kunne tilby hyggelige og gode treffpunkter. Aktivitetsplanen er under utarbeiding, og sendes ut så snart alt er i boks. Årsmøtet er satt til tirsdag 28. februar 2018, og innkalling samt sakspapirer vil komme på nyåret. Her oppfordres alle medlemmer til å melde inn til oss i regionlagsstyret hvis det er noe som ønskes tatt opp.

Til sist så vil vi håpe på en riktig fin jul for alle, både store og små, og at vi sees i det nye året!

Med julevennlig hilsen fra

Sølvi, Merethe, Mette, Astrid, Terje og Astrid i regionlagsstyret