Nytt fra regionene

Sør-øst

Igjen var det gått ett år, og årets årsmøte skulle gjennomføres. Denne gang i Vitensenteret i Kreftforeningens lokaler i Oslo. Det ble servert wraps og boller til deltagerne før møtestart.

Vi var 14 registrerte medlemmer til stede. Som møteleder ble valgt Bjørn Ove Olsen, som med fast hånd styrte oss gjennom agendaen.

Årsmelding og regnskap ble gjennomgått og godkjent.

I budsjett for 2019, som ble godkjent, var det noen poster som vil bli korrigert i løpet av året. Avhengig av finansiering, vil det bli lagt til flere aktiviteter.

For regnskapet 2018 var det forskuttert billetter til Aida-konsert på Oscarsborg Festning i Drøbak, i august 2019. Disse 18 stk., vil bli lagt ut til medlemmene til en sterk redusert pris. Dette er ment som en påskjønnelse til oss selv i jubileumsåret til Hjernesvulstforeningen. Billettene er inkludert båttransport tur-retur Rådhuskaia i Oslo.

På valg i år var Roger Storsveen og Pål Kjeldsen, i tillegg ett nytt styremedlem for Maj Bente Staurset.

Roger og Pål tok gjenvalg for to nye år og Anita Kjos ble valgt inn som nytt styremedlem. Anita er en aktiv dame fra Asker, som er bosatt på Jessheim med mann og hund. Hun ble operert i 2008, og er i full jobb innen regnskap. Vi gleder oss «til nytt blod» i foreningsstyret.

Valgkomiteen tok, til forsamlingens klappsalver, gjenvalg for nye to år.

Etter 1,5 time ble møtet hevet og alle ble ønsket på gjensyn til Mestringskonferansen 26.–28. april.

Pål

Leder, Hjernesvulstforeningen region Sør-Øst